Fondul de ten cu SPF – soluţia perfectă pe timp de vară

Există o regulă simplă și de bază în ceea ce privește îngrijirea pielii: măcar un produs cu SPF pe zi! Indiferent că este vorba de cremă sau fond de ten.

separator

Dacă ai avut tentația să încerci „zile cu fond de ten” și „zile fără fond de ten”, ai învățat foarte bine diferența. Pe scurt, fondul de ten face diferența!

Formula Joviale este bogată în ingrediente active hidratante. Datorită lor pielea se menține suplă, fină și elastică. 

Fondul de ten Joviale, produs de compania franceză Ivatherm, conține:

  • Ulei de Jojoba și provitamina B5 care îi conferă tenului un efect hidratant, menținând suplețea și elasticitatea pielii.
  • Vitamina E care asigură protecția naturală a pielii
  • Alfabisabolol care are puternice proprietăți anti-inflamatoare, calmante și anti-iritante.

Astfel, Joviale, prin specificul formulei, hidratează, matifiază ușor și oferă un aspect final fără pete, roșeață sau riduri fine.

Pregătirea corectă a pielii înainte de aplicarea fondului de ten reprezintă, de fapt, marele secret. Hidratarea este cheia succesului. La fel, nu trebuie să uităm de demachierea zilnică ce îndepărtează reziduurile și luminează tenul, dar și de exfolierea săptămânală care eliberează porii și ne scapă de celulele moarte ce contribuie la aspectul tern al tenului. Finalizează cu succes ceea ce cremele de îngrijire și demachiantul tău preferat fac în fiecare zi. Iar SPF-ul 25 asigură protecția solară de care ai nevoie.

Disponibil în trei nuanțe, este un produs sigur și foarte bine tolerat, chiar și de persoanele cu piele sensibilă. Nu conține parfum sau parabeni.

Oferă pielii tale exact ceea ce are nevoie, iar Joviale te va răsplăti cu o piele impecabilă. Îl găsești în toate filialele Farmacia Familiei.

Acum te simți bine în pielea ta?

alte Articole interesante