Forma buricului dezvăluie multe lucruri despre personalitatea ta

Forma buricului poate fi un indicator despre starea noastră de sănătate. Mai mult, acesta poate oferi informații neașteptate despre personalitatea fiecăruia dintre noi. Te-am intrigat? Mai jos, îți prezint răspunsurile.

separator

1. Buric proeminent – manifestă un caracter puternic. Eşti mereu încăpăţânată şi perseverentă. Totuşi, îţi formezi principiile şi credinţele după ce te-ai gândit serios la ele. Îţi place să fii în centrul atenţiei. Dragostea şi afecţiunea vor fi mereu subiecte semnificante pentru tine. Într-un mod ironic, ai nevoie de timp înainte de a-ţi găsi un partener compatibil, dar atunci când iei o dezicie, aceasta este pe viaţă!2. Buric mare şi adânc – persoanele care au un buric extins şi lat au inimi mari. Cu alte cuvinte, generozitatea ta nu are limite. Nu le spui niciodată celor dragi care sunt problemele tale. Ca un expert în organizarea umană, tratezi oamenii frumos. Eşti prudentă din cauza experienţelor diferite prin care ai trecut în viaţă. Ai o tendinţă de a nu crede că este nevoie de mai mult egoism într-o societate egoistă, aşa că este vital să scapi de această percepţie.

3. Buric mic şi nesimnificativ – evidenţiază o personalitate întunecată. Poţi păstra un secret şi poţi înţelege partea negativă a altor oameni. Este foarte probabil să nu ai încredere în nimeni, cu excepţia rudelor şi cunoştinţelor foarte apropiate. Eşti secretoasă, în special pentru că ai trecut prin multe lucruri şi ai câştigat multă experienţă.

4. Buricul întors – este opusul celui de mai sus. Semnifică un nivel scăzut de energie. Totuşi, este doar legat de partea fizică a vieţii. Nu eşti prea pasionată de munca manuală sau de activităţile în care trebuie să stai mult în picioare, dar te bazezi pe sarcinile bazate pe inteligență. 

 5. Buricul oval – este conectat des cu hiperactivitatea sau cu sensibilitatea. Nu eşti deloc răbdătoare şi ai nevoie să faci mereu câte ceva. Îţi este la îndemâna să te trezești, să mănânci ceva rapid şi să găseşti repede ceva de făcut. Problema este că îi enervezi des pe cei din jurul tău pentru că nu iei nimic în serios. Alegi să fii tăcută în legătură cu asta şi să suporţi criticile. 

6. Buricul lat – oamenii care au acest gen de buric sunt mereu în alertă. Eşti mereu capabilă să faci faţă oricărei situaţii. Oamenii cu buricul lat sunt cei care nu acordă încredere celorlalţi imediat. În schimb, oamenii în care ai încredere înseamnă mult pentru tine. Îi vei apăra şi îi vei susţine pentru totdeauna. 

Sursa

alte Articole interesante