I-a fost extirpat uterul? Andreea Balan a făcut mărtusiri dureroase după complicațiile în cea de-a doua naștere

Andreea Bălan s-a confruntat cu mari probleme după ce a adus-o pe lume pe micuța Clara Maria, prin cezariană, pe 4 martie. Artista a suportat o complicație numită embolie amniotică și a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operație.

separator
„Am început să sângerez peste tot. Medicii și-au dat seama că este embolie amniotica. Acesată problema, de fapt, mi-a provocat stopul cardiac. Operația a fost foarte complicată. Mi s-a făcut transfuzie de sânge. Eu nu îmi mai amintesc însă nimic. Am fost inconștiență două zile,” a povestit Andreea Bălan la Antena 1.

Coșmarul nu s-a terminat pentru cântăreața nici după ce a fost externată. Din cauza unor hematoame apărute pe sub operația de cezariană, Andreea Bălan a mai suferit încă două intervenții chirurgicale.

„Ultima intervenție a fost cea mai grea. Neexistând cateter (n.r. în coloana), ci doar o anestezie pe venă și o operație complicată, când m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodată în viață. A fost curățat și ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie intensivă. Nu pot să fac efort deloc. Stau în casă”, a mai spus artista.

Andreea Bălan a vorbit și despre momentul în care se va întoarce pe scenă, dar și despre faptul că s-ar putea să nu mai poată face copii. După naștere, s-a speculat că medicii au fost nevoiți să-i extirpe uterul pentru a-i salva viața.

„O să aștept 4 luni că să mă întorc pe scenă. De cântat, pot, pentru că nu mi-am pierdut vocea. Nu pot să fac prize și acrobații cu Petrișor. În iunie o să încep concertele. Am slăbit este adevărat, dar burtică mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred că mai pot avea,” a mărturisit Andreea Bălan.

sursa

alte Articole interesante