Fosta soție a lui Sylvester Stallone își arată silueta suplă după naștere

Fosta soție a lui Sylvester Stallone a împlinit 55 de ai. Brigitte Nielsen a născut, vara aceasta, cel de-al cincilea copil, o fetiță. E prima sa fetiță, iar vedeta a anunțat pe rețelele sociale că aceasta va purta numele Frida.

separator

În urma cu câteva luni, actrita, modelul și artista daneza Brigitte Nielsen, pe pagina de socializare, a împărtășit câteva fotografii, arătându-și cu mândrie burta rotunjită.

Unii internauți au considerat că este foarte egoist ca o femeie să rămână însărcinată atât de târziu, Brigitte având deja patru fii adulți din patru căsnicii anterioare. Totuși, actrița nu a permis astfel de gânduri să o deprime. Ea s-a concentrat doar pe emoții pozitive și astăzi este fericită alături de copilul ei.

Pe 28 iunie, Brigitte a anunțat despre nașterea fetei sale, precum și despre numele copilului. Ea a scris: ,,Scumpa noastră fetiță, dragostea noastră adevărată”.

La scurt timp după naștere, pe pagina ei din Instagram, Brigitte a publicat fotografii în care le arată tuturor corpul sau după ce a născut.

„Eu merg înainte …”, a scris aceasta, etalându-și silueta.

În imagini, Brigitte Nielsen și soțul acesteia, Matt Dessi, în vârstă de 39 de ani.

alte Articole interesante