Fostul rege al Malaeziei a făcut un test de paternitate și a cerut divorțul de rusoaica Oksana Voevodina

Fostul rege al Maleziei a divorțat de Miss Moscova 2015, rusoaică Oskana Voevodina, în vârstă de 27 de ani, la puțin timp după venirea pe lume a copilului lor. Sultanul din Keltan renunțase la tron pentru fosta Miss Moscova, în urmă cu doar 6 luni.

separator
Oskana Voevodina a născut un băiețel în mai, dar a fost forțată de sultanul Muhammad al V-lea să efectueze un test de paternitate. Se pare că fostul rege al Maleziei a fost influențat de avocații lui, care i-au spus că „nu există nicio dovadă obiectivă că el este tatăl copilului”. S-a scris că cei doi au divorțat la începutul lunii iulie, însă Oskana Voevodina nu a vrut să recunoască separarea de soțul ei drept validă, relatează tabloidul britanic The Sun, citat de click.ro.

„Încearcă să mă provoace. Nu am divorțat niciodată”, a declarat fosta Miss Moscova pentru o publicație malaeziană. Recent, bruneta a publicat pe Instagram o imagine în care își ține fiul în brațe, alături de un mesaj emoționant:  „Scriu în timp ce încerc să mă abțin din plâns. N-ar trebui să îmi stăpânesc lacrimile, pentru că ele sunt lacrimi de fericire. Vreau să le spun tuturor malaezienilor următoarele cuvinte: Cu toții sunteți niște suflete minunate, pentru că m-ați primit și m-ați acceptat pe mine, o femeie dintr-o țară străină, care a crescut într-o cultură diferită. Sunt foarte mândră că fiul meu are sânge malaezian. În viața mea, am avut de înfruntat tot felul de necazuri și înșelăciuni, dar voi mi-ați demonstrat că încă există bunătate pe lumea aceasta”.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în Moscova, însă mariajul a durat foarte puțin. Deși zvonurile divorțului au fost negate de tatăl rusoaicei, Andrei Ivanovich Gorbatenko, ele au fost cât se poate de adevărate. Căsnicia cu fostul rege al Malaeziei s-a încheiat oficial pe 1 iulie.

Divorțul lor este considerat un păcat extrem de sever în religia islamică. Al Jazeera l-a numit un divorț „talak tiga”, care înseamnă că un bărbat musulman poate divborța de soția lui rostind de trei ori „talaq”. Potrivit presei locale, divorțul este irevocabil. Cuplul nu se poate recăsători, decât dacă femeia se mărită cu un alt bărbat, iar acela divorțează sau moare. Palatul Kelentan nu a vrut să comenteze acest scandal, însă a rugat presa să nu numească „anumite persoane” drept Regina Kelantanului.

alte Articole interesante