Foto. Primul veceu cu apă caldă, lavoar și oglinzi a apărut într-un parc din capitală

Un veceu cu apă caldă, lavoar și oglinzi a apărut într-un parc din capitală. Toaletă va putea fi folosită de săptămâna viitoare, însă doar contra plată.

separator
Opt veceuri noi, care trebuiau să fie deschise încă până la sfârșitul verii, vor fi instalate în parcurile din Chișînău. Primul veceu cu apă caldă, lavoare și oglinzi a fost instalat în parcul Alunelul din capitală. Acesta are o încăpere aparte pentru persoanele cu dizabilități și ar putea funcționa începând cu săptămâna viitoare, transmite protv.md.

Toaletă va fi deschisă între orele 8 și 23. Pentru a întră în veceu, trecătorii vor plăti, după care vor trece de turnichet.

Alte șapte veceuri, dotate și cu camere de supraveghere, urmează să fie instalate în parcul La Izvor, Valea Morilor, Valea Trandafirilor, dar și parcul Rascani. Pentru cele opt veceuri, autoritățile au cheltuit șase miloane de lei din bugetul municipal. Cei de la primărie spun că anul viitor ar mai putea cumpără closete de acest fel, iar cele vechi vor fi demolate treptat.

alte Articole interesante