Fotografii de pe patul de spital cu actriţa Shannen Doherty: ,,Aşa arată cancerul!”

Actriţa Shannen Doherty, în vârstă de 45 de ani, cunoscută pentru rolul său din serialul „Beverly Hills 90210“ oferă o lecţie de viaţă pentru lupta ei împotriva cancerului.

separator

tttRecent actriţa a publicat pe contul de Facebook o imagine sfâşietoare în care este surprinsă în spital, în timpul tratamentului.

„Multiplele chipuri ale cancerului. Ziua de chimioterapie. Ceea ce numim «Diavolul Roşu» îmi este injectat prin intermediul perfuziilor din pieptul meu. De asemenea, o puteţi vedea pe asistenta medicală care îmi poartă o mare grijă“, a scris Doherty în dreptul pozei.

actritaLuna trecută, Shannen a povestit ce înseamnă lupta cu această boală necruţătoare, ea dezvăluind că a avut o singură operaţie de mastectomie în luna mai.

„Necunoscutul este întotdeauna cea mai înfricoşătoare parte. Chimioterapia va funcţiona? Radioterapia va funcţiona? Va trebui să trec iar prin aceste etape sau o să am un cancer secundar? Orice altceva este uşor de gestionat. Durerea e uşor de gestionat, a trăi fără sâni e uşor, dar grija pentru viitorul tău te macină şi modul în care viitorul tău îi afectează pe cei care te iubesc“, a zis ea.

Shannen Doherty a descris şi lupta intensă pe care o duce cu boala.

„După chimioterapie trebuie să te duci mereu la baie. Vomiţi în fiecare secundă. După prima şedinţă am pierdut patru kilograme, instantaneu. Nu trebuie să te mişti, nu poţi sta în maşină, nu poţi să mânânci. Soţul meu m-a luat cu maşina după şedinţă, a trebuit să mă pună pe perfuzii ca să mă hidrateze. Nu se întâmplă nimic în corpul tău, totul iese afară“, a zis ea.

Actriţa crede că nimeni nu ar trebui să fie ruşinat de felul în care boala schimbă fizic o persoană.

„Din cauza medicamentelor îmbătrâneşti şi te poţi îngrăşa, sunt reacţii diferite în corp. De aceea, nu vreau ca cineva care îmi face o poză să se minuneze de felul în care arăt. Am vrut să spun asta, cum cred eu că e mai bine. De asemenea, e uşor de trăit cu cancerul dacă ştiu că pot ajuta cel puţin o persoană“, a concluzionat ea.

13934777_10154358903311730_5593097857277989703_n-500x500 shannen1-500x500 sursa

alte Articole interesante