Fotografii oficiale de la nunta nepotului Regelui Mihai al României

Fostul principe român Nicolae s-a căsătorit duminica trecută cu aleasa lui, Alina Binder, la Sinaia. Cuplul a dat publicităţii o serie de fotografii realizate după cununia religioasă.

separator

Imaginile, realizate de Ostafi Photography, au fost surprinse în Cazino Sinaia, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă.

Mirii au realizat fotografii şi alături de membrii familiei, părinţii şi fratele Alinei-Maria Binder şi sora lui Nicolae, singurul membru al Familiei Regale care a participat la eveniment. Familia Regală a României nu a participat la acest eveniment. Organizatorii au umplut lăcaşul de cult cu buchete de hortensii şi trandafiri albi, aceleaşi flori fiind aşezate şi pe treptele bisericii. În faţa bisericii a fost amplasat un ecran mare pe care poate fi vizionată ceremonia.

După ceremonia religioasă care a avut loc la Biserica ”Sfântul Ilie” din Sinaia, fostul principe Nicolae şi soţia lui au plecat către locul unde avea loc recepţia de nuntă, într-o trăsură de epocă. Odată ajunşi la Cazinoul din Sinaia, unde urma să aibă loc balul ţinut în cinstea lor, cei doi miri s-au afişat la balcon pentru a oferi mulţimii primul moment intim ca soţi, sărutul, dar şi să salute oamenii prezenţi la cel mai important eveniment al vieţii lor.

Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au fost aplaudaţi în faţa Cazinoului, iar oamenii au strigat Nicolae şi au cântat ”La mulţi ani”. Recepţia a avut loc la Cazinoul din Sinaia, clădire simbol a acestui oraş. Cazinoul a fost construit între anii 1911 – 1912 după planurile celebrului arhitect Petre Antonescu. Este construit în stil neoclasic. Nunta nepotului Regelui Mihai a avut loc în cea mai mare sală a Cazinoului, Sala Oglinzilor. Pe vremuri, aici era sala ruletelor.

sursa

alte Articole interesante