Fotograful Igor Schimbător le-a dedicat medicilor un mesaj emoționant, după ce a învins definitiv boala și s-a întors acasă

În urmă cu doi ani, fotograful își anunța prietenii virtuali că are de luptat cu o boală crâncenă. Atunci când a aflat de tumoare, familia fotografului a cerut ajutor financiar pentru tratament și alte cheltuieli, iar datorită oamenilor cu suflet mare, a rudelor și prietenilor a fost colectată suma de 15.000 mii euro.

separator

Amintim că Igor Schimbător a efectuat tratament într-o clinică din Italia. Recent, după 2 ani de luptă, fotograful și-a anunțat prietenii că revine acasă perfect sănătos. Acesta a ținut să le mulțumească tuturor pentru ajutor și implicare. Potrivit lui Igor Schimbător, atitudinea personalului medical a fost la înălțime. Pe parcursul a doi ani, o perioadă lungă, clinica din Italia, inevitabil, i-a fost o ,,a doua casă”. Igor Schimbător a publicat un mesaj emoționant de mulțumire, pe care l-a dedicat medicilor și restului personalului medical din spital (mesajul a fost publicat și în limba italiană). Iată cum s-a simțit în Italia și ce s-a întâmplat acolo:

,,Acest mesaj este pentru voi, dragă echipă de la CRO Aviano”, scrie fotograful pe pagina sa de facebook.

,,În loc de prefață. Adesea, în special la finalul tratamentului, tare mai voiam să spun și eu ceva, că aveam ce… Sunteți oameni adevărați.

Mulțumesc dr. Zanet pentru fraza cheie din tot tratamentul meu, răspunsul la întrebarea mea: „- Este curabil” ați spus Dvs, si cu această frază am trăit tot acest timp.
Mulțumesc dr. Ciancia pentru acea strângere de mână la final de tratament, atunci am coinștetizat că a venit timpul mult așteptat, să revin la familia mea.
Mulțumesc dr. Michieli pentru profesionalism și devotament.
Mulțumesc Mario pentru că ai venit să-mi dai un shoot în fund când eram stors psihologic, pentru cafeaua din moca ta, deloc nu pentru pacienți, și pentru că mă simțeam cu tine de parcă te cunosc de o viață, deși abia puteam să scot două cuvinte în italiană.
Mulțumesc Marilena pentru română, cu tine mă simțeam aproape acasă.
Mulțumesc Joanna pentru buna dispoziție care o aduceai.
Monica, mulțumesc pentru luminosul pe care il emanai. Marco, ești un om mare.
Valentino erai primul pe care l-am cunoscut la CRO, mulțumesc pentru toleranță și răbdare.
Ambra, tare mă bucuram când era tura ta, mulțumesc pentru prietenia ta.
Martina, mulțumesc pentru grijă și atitudine.
Angela, mulțumesc pentru particică de casă.
Iris, ești ca un fulger, mulțumesc pentru glumele pe care le trăgeai.
Ada, erai nou venită pe vremea ceea, era pe alocuri nostim sa te urmăresc, mulțumesc.
Mulțumesc Luisella pentru receptivitate.
Mulțumesc dr. Montante pentru dedicație.
Emilia, mulțumesc pentru italiană melodioasă.
Profesor Tirelli, sunt un norocos ca m-am tratat sub conducerea dvs, mulțumesc.
Mulțumesc Domatela pentru căldura și atitudinea Dvs ca de mamă.
Mulțumesc dr. Rupolo pentru promptitudinea cu care dvs mă anunțați despre bunele rezultate ale tratamentului.
Dr. Zuccon de la spitalul din Pordenone, vă mulțumesc că ați deschis prima ușă în istoria mea, eu adesea îmi inchipuiam în timpul tratamentuli cum o să vin la final de cură să vă strâng mâna. Acea întâlnire spontană pe culoarul spitalului după un an de tratament, îmbrățișarea Dvs o simt și acum.
Lucia, vă mulțumesc pentru inimă mare.
Mulțumesc tuturor medicilor și asistenților medicali, tuturor oamenilor cu care m-am intersectat în timpul tratamentului. Sunt aici datorită vouă.
Voi toți sunteți oameni adevărați cu inimă mare și cu dăruire de sine. Vă mulțumesc că m-ați salvat. Vă port mereu în sufletul meu.
Cu drag familia Schimbător”.

alte Articole interesante