5 nuanțe de ruj care se potrivesc oricui

Rujul are un rol foarte important în machiajul unei femei. Iar dacă îl alegi corect, poți obține un look de neuitat, în timp ce dacă folosești un ruj care nu ți se potrivește, dimpotrivă, poți distruge totul. Totuși, există o paletă de culori ce se potrivește atât bruneturilor, cât și blondelor. Într-un cuvânt, aceste culori sunt universale, prin urmare ar fi bine să le adaugi în geanta de cosmetice.

separator

Rujul de culoarea roșu aprinsRoșul are un impact puternic și îți oferă un aspect dramatic. Contrat anumitor idei preconcepute, un roșu aprins pe buze se potrivește oricui, atât timp cât textura este cea potrivită. Aplică mai întâi un pic de fond de ten pe buze și apoi rujul pentru o definire mai bună. De asemenea, poți folosi și un creion de buze ca să-l fixezi, dar ai grijă să nu existe o discrepanță mare între nuanțe.

Rujul roz deschisDoar pentru că este frig afară nu înseamnă că trebuie să renunți la nuanțele de roz. O culoare luminoasă poate adăuga un strop de culoare unui outfit negru sau gri. Alege un ruj mai cremos și mai aprins dacă vrei să ieși în evidență.

Rujul roz pastelatAceastă nuanță se potrivește cu orice anotimp, însă acum parcă este timpul perfect să te bucuri de nuanțele sale luminoase. Alege o textură mată sau un rujsatinat pentru un efect de strălucire și eleganță.

Rujul nudeFie că îl porți atunci când alegi un machiaj mai puternic pentru ochi sau pur și simplu vrei un look natural, rujul nude trebuie să fie prezent în trusa oricărei femei.

Rujul bordoFie că alegi un ruj mov prună sau un vișiniu intens este important să ai la îndemână o astfel de culoare pentru serile reci și ocaziile speciale. Să nu mai vorbim de faptul că este un must-have al sezonului rece.

alte Articole interesante