Aceste femei sunt dovada că există tinerețe fără bătrânețe. Ghicește ce vârstă au?

La prima vedere ai impresia că este vorba despre niște tinere puțin trecute de 20 de ani. Însă adevărul e altul. Aceste femei sunt trecute de a doua tinerețe, dar nimeni nu poate să ghicească adevărata lor vârstă, deoarece ele au descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și arată incredibil de tinere și sănătoase.

separator

Risa Hirako, 46 ani

Risa este model şi interpretă din Japonia. Risa foloseşte doar machiaj pe bază de ingrediente naturale. Mănâncă sănătos, dar nu îşi impune o dietă prea strictă. Îşi satisface pofta de dulce cu miere, banane şi ciocolată.

Ernestine Shepherd, 81 de ani

Se trezeşte în fiecare zi la ora 3.00 şi aleargă 130 de kilometri pe săptămână. La 81 de ani, ea e cea mai în vârstă campioană la culturism din lume. Ernestine nu ia suplimente şi merge regulat la sala de sport.

Liu Yelin, 50 de ani

Pentru Liu Yelin pare că timpul s-a oprit în loc, căci anii nu și-au lăsat deloc amprenta asupra ei. Yelin spune că sportul practicat cu regularitate este secretul care o face să arate astfel: “În fiecare zi înot şi fac exerciţii cu greutăţi. Cel mai mult îmi place să înot iarna, afară”.

Masako Mizutani, 49 de ani

Masako Mizutani uimește pe toată lumea atunci când își spune adevărata vârstă. Mizutani a declarat ca își îngrijește tenul timp de 5 ore pe zi, nu fumează și consumă doar alimente neprocesate. Japonezii au supranumit-o „Doamna tinereții veșnice”.

Christie Brinkley, 63 de ani

Fostul supermodel Christie Brinkley sfidează timpul la cei 63 de ani ai săi. „Sunt vegetariană de când aveam 12 ani. De foarte mulţi ani, mă asigur că ingredientele pe care le mănânc conţin toate culorile posibile. Acesta este principiul meu de bază şi în acest fel, şi copiii mei iau toţi nutrienţi – mă asigur că mănâncă alimente verzi, galbene, roşii, mov şi toate. Îmi place să diversific tot ce am”, a mărturisit Christie.

Wendy Ida, 64 de ani

Este scriitoare, antrenor fitness, prezentatoare și are 64 de ani. „Am 64 de ani și arăt mai bine ca niciodată. Când spun că sunt bătrână, oamenii nu mă cred și vor să-mi vadă permisul de conducere pentru a se convinge. Mulți îmi spun că arăt ca și cum aș avea 30 de ani. Cineva mi-a spus că arăt de 22 de ani!”, a spus Wendy, citată de The Independent.

Zaklina, 47 de ani

Este bunică, dar nu are nici un rid pe față și, în plus, are o condiție fizică de invidiat. Pozează în cele mai extravagante ţinute şi a călătorit deja prin toată lumea.

Lure Hsu, 42 de ani

Lure sfidează timpul şi reuşeşte să arate la 42 de ani ca o studentă de 20 de ani. Femeia lucrează ca designer de interior și a ajuns în atenția internauților în urmă cu aproape doi ani, grație surorii ei, Sharon.

sursa

alte Articole interesante