Alătură-te Campaniei pentru Sănătatea Sânilor – dăruiește bucurie și speranță celor care au nevoie de ea!

De sărbători e imposibil să nu primești măcar un mesaj în care cei apropiați să nu-ți dorească sănătate, de câte ori ai zâmbit când ai primit un gând bun de la cineva drag! Ei bine, a venit momentul să dăruiești sănătate și să-i bucuri pe cei dragi la rândul tău. Sigur, să dăruiești sănătate. Te-ai gândit vreodată că gesturile și atenția ta ar putea salva vieţi!

separator

Sărbătorile ne apropie de cei dragi, dar nu toată lumea se bucură din plin de aceste momente. În fiecare an, pentru sute de femei, fericirea și sensul vieții capătă o altă însemnătate, înrolându-se în lupta crâncenă cu cancerul la sân: în jur de o mie de noi cazuri diagnosticate în fiecare an, doar în țara noastră.

Te-ai gândit vreodată câte probleme medicale pot fi prevenite ori tratate la timp, dacă îngrijești de propria sănătate și îți faci anual examenele medicale profilactice sau dacă îți autoexaminezi în mod regulat sânii și adopți un stil sănătos de viață!

Cancerul de sân nu doare, iar din cauza semnelor mai puțin evidente la debutul bolii, mai mult de jumătate din femei sunt diagnosticate în stadii avansate, atunci când poate fi prea târziu.

Și tu poți să dăruiești sănătate, să le fii aproape femeilor care luptă cu cancerul la sân și care au nevoie atât de mult de ea. Avon susține ,,Campania pentru Sănătatea Sânilor”, astfel încât alegerea unui cadou cu o semnificație simbol, pentru tine sau pentru cei dragi, poate fi acum o misiune atât de ușoară și nobilă!

Comandă produsele Avon marcate cu fundiță roz și împărtășește cu cei apropiați mesajul care încurajează sănătatea și lupta împotriva cancerului, iar 100% din profitul obținut în urma vânzării produsului social va fi donat femeilor care au cu adevărat nevoie de ajutor.

Produsele speciale marcate cu fundița roz îți vor aduce un sentiment de mulțumire și împlinire, atât ție cât și persoanelor dragi!

Broșa Damara și Brățara roz norocoasă sunt un cadou deosebit pentru amatoarele de bijuterii.

Broșele sunt mereu în tendințe, ele fiind accesoriul potrivit care te ajută să îți creezi o ținută impecabilă, iar brățara cu fundiță, inimioară, floare și piatră cu aspect de perlă, cu siguranță, te va face remarcată.

În sezonul alb, răsfață-te în plapuma pufoasă, încălzește-te cu Termoforul cu husă, și călătorește în lumea cărților tale cu Lanterna multifuncțională pentru citit, de culoare albă cu logo roz: lanterna poate fi folosită și ca semn de carte, dar și ca suport pentru pix.

O cană portabilă este accesoriul care face mai plăcute și confortabile voiajele de iarnă. Cana portabilă cu pereți dubli din ceramică și capac din silicon este potrivită pentru zilele friguroase și te poate însoți oriunde în călătoriile tale. Sau poate te îndrăgostești de Pixurile roz, Portfardul roz sau Ceasul multifuncțional cu difuzor!

Vezi întregul set de produse în Broșura Avon, comandă produsele cu fundița roz și susține campania de promovare a sănătății femeii, împreună cu Avon!

Produsele pot fi comandate prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

alte Articole interesante