Avene Fotoprotecţie te protejează de razele nocive!

Sursă de viaţă – soarele este atât prietenul, cât şi duşmanul pielii tale. Efectele benefice ale soarelui sunt numeroase. Însă, razele solare pot dăuna pielii, cauzând de la înroşiri minore ale pielii până la leziuni cutanate severe, precum şi pete maronii (de pigmentare) pe zonele expuse la soare. Important este să te protejezi corect.

separator

Razele ultraviolete pot îmbătrâni pielea. Este important  să avem grijă de piele, folosind produse de fotoprotecţie, adaptate fototipului fiecăruia dintre noi, tipului de ten (gras sau uscat), zonei de pe corp ce trebuie protejată (cremă/emulsie – pentru faţă sau lapte/ spray).

Soluţia – produsele fotoprotecţie Avene

Produsele Avene oferă protecţie  împotriva spectrului UV, datorită asocierii unice de ingrediente active, formulei Sun Sitive Protection, dezvoltate de Pierre Fabre Research:

–    Un complex fotoprotector, asociat cu o formă de aplicare optimizată, stabilă şi eficientă în timp, pentru a oferi cea mai bună protecţie împotriva razelor UVB şi UVA.

–    Pre-Tocoferil – precursor al vitaminei E (anti-oxidant puternic), pentru protecţia celulelor împotriva radicalilor liberi.

–    Apa Termală Avene cu proprietăţi calmante şi anti-iritante.

Avene SPF 50+ – Protecţie ridicată:

  • Ten de culoare deschisă
  • Piele hipersensibilă la soare
  • Piele predispusă la rozacee

NOU! Avene Reflexe Solaire SPF 50+

  • 50+ SPF: Cel mai indicat factor de protecţie
  • Să-ţi fie tot timpul la îndemână! Suficient pentru 18 aplicaţii pe faţă şi pe corp
  • Aplicare uşoară datorită texturii de emulsie fluidă
  • Practic şi uşor de folosit! Încape în cea mai mică geantă!

NOU!

Avene Spray Fotoprotecţie pentru copii SPF 50+

Asigură protecţia pielii sensibile a copiilor, este foarte rezistent la apă. Fără parfum. Spectru larg de acoperire UVB şi UVA.

Bebeluşii şi copiii nu trebuie expuşi direct razelor solare. Îmbrăcămintea corespunzătoare este în continuare un mijloc de protejare a copilului împotriva razelor solare. Dacă expunerea este inevitabilă, trebuie utilizată protecţia solară adecvată pentru pielea lor delicată.

Este recomandată şi persoanelor cu piele iritată.

Avene Emulsie Fotoprotectie

SPF 50+

Special concepută pentru tenurile sensibile, normale sau mixte, emulsia, cu textură sa lejeră, invizibilă şi non-grasă se întinde uşor şi se absoarbe rapid. Oferă protecţie ultra ridicată SPF 50+, este indicată în special persoanelor cu piele hipersensibilă, foarte deschisă la culoare. Fotostabil şi rezistent la apă, produsul asigură protecţie optimă şi durabilă.

Avene Crema

Fotoprotectie

SPF 50+

Bogată în apă termală Avene, cu proprietăţi calmante şi anti-iritante, crema este perfect tolerată de pielea sensibilă şi de cea uscată. Crema este pe baza sistemului inovator MPI (ecrane de protecţie minerale brevetate) SORB care protejeaza împotriva razelor UVA şi UVB (spectru de absorbţie maximă).

Avene SPF 30+ – Protecţie moderată:

  • Piele mai închisă la culoare
  • Piele hipersensibilă la soare
  • Piele predispusă la cuperoză

Avene Spray Fotoprotecţie SPF 30 – 200 ml

Indicaţii:

oferă protecţie pielii sensibile.

Mod de folosire:

aplicaţi-l pe piele înainte de expunerea la soare. Reînnoiţi aplicarea produsului, mai ales, în cazul expunerilor prelungite la soare sau după fiecare baie.

Avene Crema fotoprotecţie SPF30- 50 ml

Crema fotoprotecţie SPF 30 este destinată, în special, persoanelor cu piele sensibilă, deschisă la culoare, care se expun la soare, permiţându-le o uşoară bronzare. Crema fotoprotecţie SPF 30, pe baza sistemului inovator MPI SORB, protejează pielea împotriva razelor UVA şi UVB.

Fotostabil şi rezistent la apă,

produsul asigură o protecţie optimă şi durabilă. Special concepută pentru faţă, crema, cu textura sa lejeră, invizibilă şi non grasă se întinde uşor şi se absoarbe rapid, ceea ce o face agreabilă.

Tratamente Avene “Fără expunere la Soare”: După fiecare expunere la soare rehidratează şi calmează pielea, aplicând loţiunea după plajă, bogată în Apa termală Avene.

Avene loţiune reparatoare după plajă – 400 ml

În caz de eritem solar sau insolaţie: senzaţii de caldură, pete roşii, furnicături sau pentru pielea deshidratată prin expunerea la soare.

Emulsia cu efect de calmare imediată are proprietăţi reparatoare, de hidratare a pielii sensibile agresate prin expunerea la soare.


Text: Snejana Tugui

 

alte Articole interesante