,,Beauty Breakfast” – evenimentul organizat de Mary Kay care a celebrat succesul și frumusețea!

Zeci de femei de succes ale brand-ului de cosmetice Mary Kay, specialiști și consultanți în frumusețe, cliente fidele din țara noastră, dar și invitați de peste hotare, s-au reunit, în data de 3 octombrie, în cadrul evenimentului festiv ,,Beauty Breakfast”, organizat la Chișinău de către reprezentanța Mary Kay în Republica Moldova.

separator

De mai bine de 50 de ani, compania Mary Kay, una din cele mai mari companii de produse cosmetice în sfera vânzărilor directe, ajută femeile să se bucure de frumusețe, ascensiune în carieră, independență financiară și posibilitatea dezvoltării propriei afaceri, în deplină armonie cu sine și timpul drag petrecut alături de familie!

Evenimentul a avut loc într-o ambianță plăcută și selectă, în compania multor dintre femeile care tind spre frumusețe, prosperare și tinerețe. Compania Mary Kay, specializată pe produse de îngrijire a pielii, cu un sortiment de peste 200 de denumiri în categoriile îngrijirea pielii, îngrijirea corpului, cosmetică decorativă, parfumuri, și-a surprins plăcut clientele fidele, dar și femeile care au reușit să își dezvolte o carieră de succes datorită companiei Mary Kay.

Cei prezenți s-au bucurat de sfaturi personalizate de frumusețe de la specialiști în domeniu, o ședință foto, gustări delicioase, cadouri și premii.

În premieră, specialiștii și consultanții în frumusețe au prezentat noul produs lansat de Mary Kay, fondul de ten mat TimeWise® 3D™.

Grație complexului patentat Age Minimize 3D™, noul fond de ten de la Mary Kay protejează pielea de radicalii liberi, încetinește procesul de îmbătrânire și oferă rezultate uimitoare la nivelul tenului.

Fondul de ten TimeWise® 3D™ este îmbogățit cu resveratrol încapsulat, vitamina B3 cu acțiune dublă (înălbește eficient pielea și funcționează ca un antioxidant) și o peptidă anti-îmbătrânire.

Fonful de ten creează o acoperire de lungă durată, cu un finisaj mat, perfect, de lungă durată. Controlează sebumul timp de 12 ore. Textura aerată este rezistentă la umiditate și transpirație, iar microsferele acționează ca un burete pentru a absorbi sebumul. Produsul nu se adună în spațiul dintre riduri și liniile fine, fiind recomandat pentru toate tipurile de ten.

Prima reprezentanţă internaţională Mary Kay a fost deschisă în anul 1972 în Australia. De atunci,  compania continuă să se dezvolte vertiginos, şi în prezent reprezentanţele Mary Kay activează cu succes în aproape 40 de ţări din lume.

Misiunea companiei: Îmbogăţind viaţa femeilor!

Promovând activ sfera vânzărilor directe, compania Mary Kay pledează pentru crearea noilor posibilităţi pentru femei, în tendinţa acestora de a obţine succes personal şi financiar. Astfel, fiecare femeie, care visează la crearea unui business propriu, poate să atingă succese mari. Are posibilitatea de a studia şi de a se dezvolta și realiza scopurile, continuând totodată să ofere o mare parte a timpului familiei lor.

Consultanţii de frumuseţe ai companiei propun produsele Mary Kay® clienţilor în timpul Orelor de frumuseţe. Anume aici, consultanţii selectează produse individual, pentru fiecare client, în dependenţă de necesităţile şi particularităţile pielii. Principiul de lucru al Consultanţilor de frumuseţe ai companiei Mary Kay: „Încercaţi înainte de a cumpăra”, rămâne şi astăzi neschimbat, precum rămân neschimbate și postulatele despre bunătate și dăruirea de sine, atitudinea faţă de carieră și oamenii din jur, în baza cărora a fost fondată Compania şi de care Consultanţii de frumuseţe se conduc de-a lungul multor ani.

Compania Mary Kay, prezentă pe piața autohtonă din anul 2005, mulțumește tuturor femeilor, partenerilor și clientelor fidele pentru colaborarea de succes!

alte Articole interesante