Cadoul inspirat din celebrul desen animat ,,Frozen” le face pe micile prințese să se simtă deosebite!

Apariția pe micul ecran a desenului animat ,,Regatul de gheață” (Frozen) a creat un adevărat fenomen. Inspirat din basmul ,,Crăiasa Zăpezilor”, de Hans Christian Andersen, ,,Frozen” rămâne, cu siguranță, unul dintre cele mai de succes filme de animaţie din toate timpurile, iar surprizele pentru cei mici continuă! Studiourile Disney au anunțat lansarea în 2019 a unui nou film Frozen – o ocazie minunată pentru a-ți bucura copilul, chiar de pe acum, cu o surpriză cu personajele preferate!

separator

Distins cu doua premii Oscar, filmul „Frozen” este o poveste plină de învățături și lecții de viață, atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar personajele Elsa şi Anna au devenit în scurt timp modele pentru fetiţele din întreaga lume.

Filmul prezintă povestea a două surori și nu există fetițe care să nu o placă pe Elsa, regina cu puteri magice, sau pe sora ei, curajoasa prințesă Anna.

Anna, Esla, Olaf, Kristoff și renul Sven sunt personajele ,,Frozen” de care te îndrăgostești pe loc! Când un întreg regat se transformă într-un castel de gheață, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist curajos, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea desface blestemul! După o mulțime de peripeții, surioarele Anna și Elsa se reîntâlnesc, fiecare învățând că singurul remediu împotriva forțelor malefice sunt iubirea, puterea prieteniei și a faptelor bune.

Inspirată de celebrul film Disney, compania Avon lansează gama de produse speciale Frozen! Micile domnișoare rafinate și delicate adoră setul de cosmetice și poveștile cu prinți, prințese și final fericit.

Cu un cadou pentru prințesele fermecate de filmul lor animat favorit, fiecare fetiță se va simți specială și se va distra, devenind o mică vedetă în lumea ei de povești!

Gama cuprinde apă de toaletă, șampon, gel de duș, spray parfumat și spray pentru descurcarea părului, toate produsele având o aromă delicioasă de șerbet de fructe, vată dulce și gardenie.

Astăzi, fetițele sunt speciale și adoră cadourile deosebite! Cu siguranță, fiecare dintre micile prințese se va bucura să găsească sub brad un set de cosmetice seducător, adus în dar cu dragoste, de la Anna și Elsa!

Poți comanda produsele prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

alte Articole interesante