Compania Uriage participă la Expoziția Beauty 2019 și te răsfață cu reduceri, cadouri și oferte surprinzătoare!

În perioada 28 februarie – 3 martie, Moldexpo va găzdui cea de-a XXII-a ediție a expoziției internaționale specializate de cosmetice, parfumerie și echipamente pentru industria frumuseții.

separator

Brand-uri mondiale de produse cosmetice profesionale se vor reuni în cadrul expoziției pentru a-și prezenta gamele de cosmetice și ofertele speciale pentru vizitatori și unde nu vor lipsi master-class-uri, concursuri, seminare şi prezentări susținute de profesioniștii locali și internaționali.

Compania Uriage participă la expoziția Beauty 2019 unde a pregătit o serie de surprize plăcute pentru vizitatori și clienții săi!

Vitrina Uriage va fi amplasată la standul Farmaciei ,,Felicia”. În cadrul expoziției, compania Uriage vine cu o nouă gamă de îngrijire anti-age, numită Age Protect, care este unica gama pe piață ce conferă protecție împotriva ,,luminii albastre” emise de ecranele tuturor dispozitivelor moderne și care cauzează îmbătrânirea prematură.

Compania Uriage oferă reduceri de -20% la toate produsele!

În plus, la cumpărarea oricărui produs, compania va oferi cadou un alt produs de 50 de ml, iar la cumpărarea a 2 produse — o geantă cu logotipul Uriage.

De asemenea, pentru 2 produse cumpărate din gama Bebe va fi oferită o jucărie Marmot cadou.

Vor fi expuse la vânzare și seturi promoționale elegante — gata ambalate pentru a le face cadou persoanelor dragi! Totodată vor fi puse la dispoziție consultații și mostre gratuite.

Vizitatorii Beauty 2019 vor putea testa și cumpăra produsele cosmetice destinate îngrijirii tenului şi corpului, produse şi accesorii pentru make-up etc. Vino și tu la expoziția Beauty 2019, organizată la Moldexpo!

alte Articole interesante