Cristina Gheiceanu a dezvăluit secretele părului său catifelat. Află ce combinații de uleiuri naturale folosește bloggerița

Cristina Gheiceanu se poate lăuda cu un păr bogat și catifelat. Multe dintre admiratoarele bloggeriței sunt curioase să afle care sunt secretele de frumusețe ale acesteia. Recent, Cristina a dezvăluit pe blogul personal care sunt combinațiile preferate de uleiuri naturale pe care le folosește în rutina de îngrijire a părului.

separator

,,Salut, scumpele mele. În discuțiile noastre de pe Instagram, de săptămâna trecută, am primit multe întrebări despre uleiurile pe care le folosesc, pentru ca părul să arate sănătos. Așa că, o să trec direct la subiect și o să vă spun despre cele mai tari combinații de uleiuri, dupa folosirea cărora părul meu arată ca nou, chiar dacă eu îl vopsesc la fiecare 3 săptămâni”, le comunică bloggerița admiratoarelor sale.

Această combinație, de mai jos, o folosește o dată la 2 săptămâni, iar părul, dupa asta, arată imediat mai bine, scrie bloggerița.

1 lingura ulei de ricin
1 lingurita ulei de migdale
1 lingurita ulei de măsline extravirgin
5 picături de ulei de levănțică

Mod de folosire: Combinația o împrăștii pe lungimea părului și o las timp de o oră, apoi spăl bine părul. Mi-am pus aceasta combinație într-o mică sticluță și uneori, dupa ce spăl și usuc părul, pun 2-3 picături din acest ulei în palme și îmi înmoi un pic capetele.

Combinație de ulei cald pentru scalp și păr

2 linguri ulei de măsline
3 picături ulei de rozmarin
3 picături ulei de levănțică

Cum se prepară:

Se încălzește uleiul de măsline, dar așa încât să nu ajungă la punctul de fierbere, doar îl încălzim un pic. Acolo adăugam și celelalte două feluri de ulei. Cu această mixtură masăm bine scalpul, iar restul îl punem pe lungimea părului. Neapărat punem ceva în cap, pentru a menține căldura uleiului. Peste 15-20 minute spălăm bine părul.

alte Articole interesante