Cum să îngrijești corect părul uscat sau deteriorat!

Părul uscat sau deteriorat necesită utilizarea imediată a unor remedii eficiente, înainte ca degradarea podoabei capilare să se agraveze și să impună scurtarea semnificativă a lungimii șuvițelor de păr. Dacă părul nu se aranjează așa cum ți-ai dori, oricât ai insista să îl coafezi, este lipsit de strălucire și firele de păr se rup foarte ușor atunci când sunt întinse, înseamnă că părul tău este uscat și deteriorat.

separator

În acest caz, părul are nevoie urgent de rehidratare pentru a redeveni estetic și sănătos.

Alkmene îți prezintă gama cu extract organic de calendulă, pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat.

Alkmene  Șampon reparator Bio Calendula 250ml

Conferă părului o îngrijire intensă și bogată cu șamponul reparator cu extract organic de gălbenele. Formula cu extract Bio-Calendula regenerează parul fragil și stresat și îi păstrează frumusețea și vitalitatea. Substanţele de îngrijire, pe bază vegetală, curăță extrem de delicat scalpul şi părul. 

Pentru păr mătăsos și suplu, pentru un rezultat mai bun, folosește după spălare Alkmene Balsam reparator pentru păr Bio Calendula.

Alkmene Balsam reparator pentru păr Bio Calendula 250ml

Conferă părului uscat și tern o îngrijire intensă cu Alkmene Balsam reparator Bio Calendula. Extractul din flori de gălbenele are proprietăți revitalizante și dă strălucire părului. Balsamul ajută la descurcarea firelor de păr. Părul rămâne moale, mătăsos și ușor de pieptănat.

Fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, PEG, SLS. Vegan!

Încercați produsele Alkmene pentru îngrijirea corpului (gelurile de duș, loțiunea pentru corp, crema pentru mâini) sau produsele pentru îngrijirea părului (șamponul, balsamul, loțiunea tonică).

Produs în Germania.

Toate produsele Alkmene le puteți găsi în farmaciile “Farmacia Familiei”!

alte Articole interesante