Cum să îți îngrijești corespunzător pielea mâinilor!

Pielea moale și catifelată a mâinilor îi creează unei femei o senzație plăcută și un confort unic. Mai mult, pielea îngrijită a mâinilor este unul din aspectele estetice ce emană vigoare și tinerețe. Din păcate, pielea din această zonă este extrem de expusă factorilor agresivi de mediu. În special când se lasă frigul, aceasta are tendință de uscare, descuamare și, în consecință, îmbătrânire prematură. Care este soluția?

separator

Orice femeie trebuie să știe că oricât de multă cremă se aplică pe mâini, rezultatul poate să întârzie să apară. În acest caz, singura soluţie pentru a scăpa de senzaţia neplăcută de mâini uscate este să te asiguri că ai în permanenţă mâinile acoperite şi puternic hidratate.

Prin urmare, este oportun ca o femeie să poarte mereu în geantă crema de mâini, iar masarea mâinilor şi hidratarea lor să devină o obișnuință în acest caz.

Numismed este soluția perfectă pentru îngrijirea mâinilor în perioada rece a anului.

Numismed Balsam reparator cu Uree 10%

Produsul îți asigură o îngrijire specială pentru pielea mâinilor extrem de deteriorată, hidratează și protejează eficient tegumentul. Efectul protector al glicerinei și cel hidratant al ureei asigură o hidratare intensă, protejează pielea și reduce senzația de iritație.

Chiar si pielea aspră, uscată și iritată va deveni din nou catifelată. Balsamul protejează împotriva factorilor nocivi de mediu, cum ar fi apa, vântul, temperaturile scăzute.

Ingrediente active:

* Datorită conținutului de Uree 10% hidratează în profunzime pielea uscată.
* Glicerina oferă protecție împotriva factorilor externi nocivi.
* Clorura de argint și Panthenolul acționează eficient în vindecarea fisurilor.
* Bisabololul reduce inflamația, stimulează regenerarea celulelor, accelerează vindecarea rănilor superficiale ale tegumentului.

Balsamul are o textură moale. Se absoarbe rapid fără a lăsă urme lipicoase.

Nu conține coloranți, uleiuri parafinice, parabeni sau arome.

Este testat dermatologic.

Produs în Germania!

Toată gama de produse Numis Med o puteți găsi în rețeaua de farmacii ,,Farmacia Familiei” sau ,,Orient”.

alte Articole interesante