Cum să-ți usuci părul corect în funcție de tunsoare

Există reguli foarte simple care te vor ajuta rapid și bine să-ți faci o coafură demnă de mâna unui stlist. Cu siguranță, părul uscat natural va fi întotdeauna preferabil, decât în grabă și cu un uscător de păr. Dar totuși, înainte de a apela la tot felul de aparate, regula de aur este să elimini excesul de apă din păr. Folosește un prosop absorbant și tamponează șuvițele de păr, după care poți usca părul, având grijă ca temperatura uscătorului să nu fie mult prea mare.

separator

Dacă vrei să îți usuci părul ca o profesionistă, selectează mai multe șuvițe și usucă-le separat. Iată câteva sfaturi referitor la acest subiect care cu siguranță îți pot fi de ajutor.

Tunoasre Pixi 
Totul depinde de efectul pe care dorești să îl atingi. „Regula de aur” este de să-ți piepteni părul odată, așa cum îl porți de obicei! După care treci la uscare, cu ajutorul unui pieptene cu dinții mari. Foarte ușor, nu-i așa! Cu toate acestea, dacă îți dorești un volum excepțional a coafurii tale, atunci ar trebui să-l piepteni în direcția opusă, decât porți de obicei. Iar după ce firele de păr se usucă, le piepteni atent în direcția opusă pentru a obține un volum mai uniform.

Tunsoare Bob
În primul rând, usucă o parte de păr și apoi cea de-a doua jumătate. Cel mai bine este să-ți usuci părul natural, cu un prosop și apoi aplică un produs de texturare. În cele din urmă, separă firele de păr cu mâinile pentru a spori volumul natural. Dacă pe părul scurt poți să nu utilizezi produselor de styling, apoi pe părul mediu și lung – acest lucru va fi chiar necesar. Totodată, pe timp de vară, asigură-i o îngrijire corespunzătoare părului tău!

Părul lung
Da, majoritatea stiliștilor nu ne recomandă spălarea părului înainte de a merge la culcare cu părul ud – acest lucru distruge nucleul părului în sine și contribuie la dezvoltarea mucegaiului. Însă, dacă nu există altă cale de ieșire atunci perfect ar fi să-ți usuci părul cu foenul. O altă opțiune este să împletești părul puțin uscat la tempertaura camerei într-o cosiță. Părul peste noapte se va usca complet și va dobândi volumul și onduleurile corecte. Un alt mod expres este de a împleti părul umed în două cosițe strânse, apoi acestea trebuie uscate și pieptănate.

alte Articole interesante