De ce poartă Meghan Markle pantofi prea mari pentru ea?

De ceva vreme s-a observat că ducesa de Sussex, Meghan Markle, poartă pantofi, în special cei cu toc, cu o mărime sau două mai mari. Care ar fi motivul?

separator

Potrivit specialistei în modă, Harriet Davey, Meghan Markle probabil că alege pantofii mai mari dintr-un motiv destul de intemeiat. După cum spune Harriet publicației The Sun, „Celebritățile obișnuiesc adesea să aleagă încălțămintea cu o mărime mai mare, sau chiar cu două, atunci când se află la evenimente sau pe Covorul Roșu dintr-un motiv pe care îl putem ghici cu toții – pentru a evita apariția bătăturilor și a bășicilor!”

Harriet Davey a continuat „Nu e nimic mai rău decât să porți pantofi incomozi, toți am trecut prin asta cel puțin o dată în viață, iar atunci când celebrități ca Meghan poartă tocuri pentru o perioadă lungă de timp, picioarele lor se pot umfla adesea. Umflăturile pot cauza bășici și pe termen lung inflamații puternice – așa cum au speculat fanii că ar suferi Victoria Beckham”.

În ceea ce privește modul în care Meghan Markle reușește totuși să meargă cu acești pantofi cu unul, sau chiar două numere mai mari, fără să cadă, expertul în modă a declarat: „Un truc al producătorilor este acela de a umple vârful pantofului cu un fel de șervețel sau vată cotton, iar acestea pot fi scoase odată ce simt că au nevoie de mai mult spațiu în pantofii lor”.

Deci acum știi! Acesta este un truc uimitor pentru a putea rezista și tu la fel de bine pe tocuri ore întregi!

sursa

alte Articole interesante