De ce să nu îți dai cu parfum în păr

Din dorința de a avea un miros plăcut, unele femei obișnuiesc să își dea cu parfum prin păr, dar acest lucru nu este tocmai benefic pentru podoaba capilară.

separator
Trebuie să știi că parfumul conține alcool, un ingredient care duce la uscarea părului și la căderea excesivă a acestuia.

Pe de altă parte, parfumurile speciale pentru păr, cu o concentrație mult mai mică de alcool, sunt foarte persistente și nu este necesară pulverizarea repetată a produsului pe păr. În plus, podoaba capilară are abilitatea de a capta mirosul cu ușurință.

Este indicat ca parfumul să fie aplicat pe zonele pulsatile, deoarece acestea se încălzesc pe parcursul zilei și vor determina eliberarea mirosului.

În plus, pielea uscată nu poate menține în condiții optime parfumul, astfel încât este indicat ca înainte de pulverizare să te asiguri că pielea este perfect hidratată. O poți face cu ajutorul unei loțiuni hidratante sau al unei creme de corp fără parfum, pentru a nu risca să te amesteci în mod neplăcut miresmele. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este faptul că parfumul se aplică doar pe zonele care rămân constant la suprafață, precum gâtul sau încheieturile, nu pe porțiunile de piele acoperite de haine.

sursa

alte Articole interesante