Gabriela Ciubara Make-up Studio te invită la cursurile de automachiaj – profită de reduceri și învață cum să te machiezi singură!

Să te bucuri de rezultatul unui machiaj profesional realizat la salonul de frumusețe este o oportunitate excelentă pentru a fi la înălțime la oricare dintre ocaziile speciale pe care ți le rezervă viața. Dar să îți poți face acasă un machiaj, la fel de reușit ca cel pe care l-ai obține la un make-up artist profesionist, și să știi cum să îți ascunzi imperfecțiunile cu ajutorul machiajului, este un lucru inegalabil.

separator

Orice femeie își dorește să arate perfect cu ocazia diverselor evenimente sau zi de zi, atunci când trebuie să iasă din casă, astfel încât arta și cunoașterea tehnicilor machiajului te poate salva în orice moment, asigurându-ți de fiecare dată un look perfect, așa cum ți-l dorești!

Învață de la profesioniști cum să te machiezi singură!

Dacă vrei să înveți cum să te machiezi corect, ca să nu fii victima youtoub-ului, dar și să afli cum să îți pui în valoare frumusețea și să reduci imperfecțiunile, Gabriela Ciubara Make-up Studio te invită la cursurile de automachiaj, organizate acum la un preț redus.

Împreună cu renumita make-up artistă Gabriela Ciubara, vei alege trucurile perfecte care ți se potrivesc doar ție, după tipajul și felul tău de a fi. Pe lângă tehnicile de machiaj, vei afla care sunt cele mai noi tendințe în materie de make-up, dar și cum să le pui în practică, pentru a obține un machiaj deosebit.

Cursurile de automachiaj vor începe pe data de 23 iulie.

Durata cursului include 4 ședințe (machiaj de zi, machiaj de seară, codițe franceze, smoky eyes, modelarea sprâncenelor, aplicarea corectă a fondului de ten și corecția liniilor feței, combinarea corectă a culorilor etc.).

Totodată, vei afla cum să îți completezi trusa de machiaj, dar și ce elemente trebuie să conțină aceasta. Trebuie să știi că toate produsele și instrumentele de machiaj sunt incluse în preț pe perioada cursului. ​

Iar dacă îți vor fi cunoscute noțiunile de bază în ceea ce privește machiajul profesional, vei cunoaște ce produse să alegi, cum să le testezi, care dintre acestea te avantajează mai mult, dar și cum să realizezi câteva tipuri de bază de machiaj.

Surpriză! Primește inclusiv un ​Bonus de la Gabriela Ciubara – UN MACHIAJ GRATIS PENTRU TINE SAU PENTRU PRIETENA TA​!

Sună la numărul de telefon 079436606​ și află toate detaliile!

Atenție! ​Grăbește-te! Locurile sunt limitate​.

alte Articole interesante