Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți să primești cadou spumă de curățare Argan sau gelul de duș și cremă de mâini marca Equilibra

Produse pentru îngrijirea corpului, părului, creme pentru față, șamponuri, loțiuni demachiante, balsamuri pentru păr etc.! În ajunul sărbătorilor, poți achiziționa produse cosmetice marca Equilibra la un preț avantajos, pentru tine sau le poți face cadou celor dragi, întrucât ai posibilitatea să profiți de o super promoție!

separator
Equilibra îți aduce cel mai larg spectru de produse cosmetice pentru toate tipurile de ten, piele sensibilă, extrem de sensibilă, acneică sau alergică: cremă de corp, cremă reparatorie pentru față și corp, demachiant pentru toate tipurile de piele și pentru piele sensibilă, seruri și spumă de curățare pentru ten etc.

Atenție! Acum poți beneficia de super promoție!

La procurarea oricăror două produse cosmetice Equilibra din seria produselor cu ulei de Argan se oferă cadou spumă de curățare Argan!

De asemenea, la procurarea gelului cu Aloe Vera primești cadou o cremă de mâini nutritivă Karite, iar la procurarea loțiunii de corp Karite se oferă cadou gelul de duș din aceeași gamă!

Produsele cosmetice Eguilibra le poți găsi în toate farmaciile „Farmacia Familiei”!

Grăbește-te! Super ofertă este valabilă în limita stocului disponibil!

Partenerii noștri
alte Articole interesante