Machiajul de nuntă al lui Meghan Markle a creat o nouă tendință în rândul fanelor

A trecut aproape două săptămână de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, însă fascinația pentru simplitatea miresei încă nu s-a stins. Femeile din toată lumea au fost pur și simple impresionate de naturalețea imaginii ducesei de Sussex. Machiajul de nuntă al lui Meghan Markle a devenit celebru pe Pinterest. Pistruii actriței au inspirat utilizatorii, care au creat o nouă tendință de machiaj.

separator

La scurt timp după nunta regală, căutările pentru „idei de machiaj pentru piele cu pistrui” au crescut cu 117% pe Pinterest, semn că Meghan a inspirat pe toată lumea să își lase pielea naturală la vedere. Mai mult decât atât, multe persoane i-au iubit atât de mult lookul încât s-au arătat dispuse să își creeze pistrui falși.

Pe Instagram, rezultatele pentru hashtagul #fauxfreckles („pistrui falși”) numără până la 43,267 de postări. Nici utilizatorii de Twitter nu s-au lăsat mai prejos, fiind și ei impresionați de naturalețea ducesei de Sussex.

„Fiind o persoană cu fața plină de pistrui… ziua mea nu va fi completă până când nu aflu ce brand de makeup a purtat Meghan Markle care a fost atât de prietenos cu pistruii”, a scris o utilizatoare pe rețeaua socială. Cu siguranță, machiajul și coafura lui Meghan Markle din ziua nunții vor fi copiate în acest sezon de miresele din întreaga lume, scrie verdict.ro.

alte Articole interesante