Pentru o vară perfectă și un look irezistibil alege Summer Beauty Box – cutia de frumusețe care te surprinde cu 8 produse, la un preț special!

Care crezi că sunt ingredientele unui sezon estival perfect? Exact! Vara îți place la nebunie să te bucuri de soare, vacanțe și călătorii. Vara, îți dorești un machiaj rezistent și plin de naturalețe, o piele netedă și catifelată, un păr bine îngrijit, o manichiură colorată și seducătoare. Acum te poți bucura de un look de invidiat toată vara, beneficiind într-o singură cutie de produsele cosmetice de care ai nevoie pentru ten, piele și păr, la un super preț!

separator

Avon a lansat primul său Beauty Box: cutia de frumusețe îți pune la dispoziție 8 produse cosmetice, selectate cu grijă, pentru o vară perfectă și un look irezistibil la soare!

Primul Summer Beauty Box este deja în vânzare, la un preț special de 499 lei. În particular, produsele costă 1107 lei, iar dacă achiziționezi întregul set, vei economisi până la 600 lei!

Poate nu știai, dar cutia de frumusețe este o tendință care devine tot mai populară în rândul doamnelor și domnișoarelor! Să descoperim, așadar, ce produse-surpriză a pregătit Avon, cu ocazia lansării primului său Beauty Box, de care vei rămâne, cu adevărat, fascinată!

Magic! Cutia de frumusețe Summer Beaty Box de la Avon conține:

1. Ser pentru vârfuri uscate Daily Shine

Serul Daily Shine are o textură ușoară, conferă protecție anti-UV și îți lasă părul mătăsos.

2. Bază de machiaj Mark Glow On pentru un ten luminos

Iluminatorul este secretul unui ten fresh și impecabil de vară. Îl poți folosi ca bază de machiaj pentru un glow subtil și ca iluminator pe punctele înalte ale feței (pomeți, puntea nazală, arcul lui Cupidon).

3. Spray cu protecţie solară Avon Care Sun+ SPF15

Uită de orice grijă și bucură-te de soare! Loțiunea cu SPF 15 îți va proteja și hidrata pielea.

4. Apa micelară travel-size Avon True Nutra Effects

Apa micelară este un produs cosmetic care ajută la îndepărtarea eficientă a machiajului, dizolvă sebumul și curăță perfect pielea.

5. Oja mark. este cea care îți garantează manichiura ca la salon!

6. Avon Attraction – aroma ce durează întreaga zi – în ambalaj de 30 ml

Irezistibilă și seducătoare, aroma din categoria lemnos-fructată, pe note tentante de mure, mosc și ambră vanilată, îți va aduce un plus de senzualitate.

7. Mostra de activator de hidratare Anew Perfect Skin

Anew Perfect Skin este conceput pentru a răspunde nevoilor tenului tânăr: matifiere, uniformizarea nuanței și prevenirea apariției precoce a ridurilor.

8. Mascara mark. Big&Daring oferă 6x volum genelor

Genele lungi și bogate devin realitate! Formula îmbogățită cu colagen și periuța rotunjită asigură gene de 6x mai lungi.

Achiziționează cutia de frumusețe Beauty Box și simte-te răsfățată și seducătoare în sezonul estival!

Comandă setul de 8 produse Summer Beaty Box, cu numai 499 lei!

Poți să efectuezi comanda prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon.

alte Articole interesante