Rujul roșu – învață cum să-l aplici corect

Rujul roșu definește seducția absolută. Fie că preferi nuanțele coral, burgudy sau roșu pur, aprins, este obligatoriu să ai în geantă cel puțin un ruj roșu.

separator
Iată cum îl poți aplica pentru două efecte diferite: 

  • Pentru că la rujul roșu se văd imediat imperfecțiunile, o dungă de creion trasată greșit sau rujul care s-a estompat, după ce l-ai lăsat pe pahar sau cana de cafea.De aceea recomandarea numărul 1 este ca atunci când ai un ruj cremos sau mat, dar care nu e rezistent la transfer, să bei folosind paie. Apoi esențială este conturarea buzelor. Folosește un creion long lasting pe care îl aplici nu doar pe linia de contur a buzelor ci și în interior, colorând practic buzele cu creionul, și apoi vii cu rujul.
  • Dar mai există o variantă care nu necesită atâta grijă și perfecționism. Pur și simplu te dai cu ruj, apoi săruți șervețelul până estompezi culoarea și rămâne un efect de lip stain. Sau aplici rujul folosindu-te de buricele degetelor, nu direct cu batonul ori aplicatorul special. Are un finish ușor messy, care e super șic, mai ales dacă ai buzele cărnoase.

Sursa

alte Articole interesante