Senzațional! Două tinere din Chișinău au câștigat concursul ,,Miss România 2018”

Un concurs de frumusețe s-a desfășurat recent, în cadrul festivalului ,,Bucharest Fashion Week”, iar primele două locuri au fost câștigate de către două moldovence frumoase și talentate. Modelul Valeria Vornicescu s-a ales cu titlul de „Miss România 2018”, iar Ekaterina Emelianov, cu titlul de Vice Miss România 2018.

separator

„Deși anul trecut, în cadrul aceluiași concurs, am luat titlul de Miss Fotogenie, nu mi-am pierdut speranța. Am dat tot ce am avut mai bun în timpul concursului, am avut încredere în mine şi, în final, am ieșit deținătoarea marelui titlu. Mă simt încă plină de emoții, abia de realizez acest lucru. Miss România 2018! Reprezint cu mândrie Moldova peste tot. În cadrul festivalului Bucharest Fashion Week – Ediție aniversară 20 de ani! Revin acasă cu un titlu prestigios de talie internațională Miss România 2018. Mulțumesc echipei Bucharest Fashion Week pentru toată aprecierea acordata mie”, a mărturisit Valeria Vornicescu.

Valeria Vornicescu și Ekaterina Emelianov sunt două modele din Chișinău care au ajuns în topul celor mai frumoase femei de peste Prut. Tinerele au primit în dar bijuterii cu diamante și o ședință foto profesională.

alte Articole interesante