4 greșeli de machiaj pe care le faci și tu

Cât de mult nu ne-am strădui să ne machiem perfect, să accentuăm frumos fiecare trăsătură a feței, în unele zile nu ne reușește. Cauzele pot fi diverse, de la alegerea unui fond de ten nepotrivit până la conturarea greșită a ochilor sau a buzelor. Iată care sunt greșelile pe care le fac femeile cel mai des!

separator

1. Aleg un fond de ten nepotrivit

Asigură-te că testezi fondul de ten în lumină naturală pentru a nu alege o nuanță nepotrivită. Cea mai bună modalitate prin care să testezi produsul este să îl aplici pe linia maxilarului.

2. Își conturează sprâncenele excesiv

Sprâncenele au capacitatea de a reconstrui total fizionomia cuiva, de aceea e esențial să le pensezi și să le aranjezi într-o formă cât mai apropiată de cea naturală. Concentrează-te pe definirea subtilă a arcului sprâncenelor și pe umplerea golurilor. Nu folosi niciodată prea mult produs și alege întotdeauna aceeași nunață de fard/creion pe care o are și părul tău.

3. Conturează ochii fără a ține cont de forma lor

Nu există nicio formă de ochi care să nu poată fi evidențiată de o codiță de tuș bine definită. Dacă ai impresia că ție nu îți stă bine este probabil pentru că nu ai exersat suficient pentru a găsi forma ideală pentru tine. Aplică tușul cu ochii deschiși pentru a avea mai multă precizie și începe cu linii subțiri.

4. Nu conturează buzele înainte de a aplica rujul

Rujul nu va rezista pe buze dacă nu aplici mai întâi o bază. Folosește un creion într-o nunanță apropiată rujului și conturează subtil, fără a depăși linia buzelor.

Citește continuarea pe andreeabanica.com!

alte Articole interesante