Antonia a dezvăluit secretele sale de frumusețe

Antonia este artista care cucerește publicul cu vocea ei, dar și cu frumusețea răvășitoare. Probabil, multe femei sunt curioase să afle ce ritualuri de îngrijire a corpului are artista. Antonia a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menține fermecătoare.

separator

Ritual zilnic de îngrijire

,,În fiecare zi, dimineața, mă demachiez, apoi aplic o cremă hidratantă ușoară și machiajul. Seara, desigur, mă demachiez din nou și aplic o cremă de noapte, apă termală și cam atât. Desigur, am grijă să beau cât mai multă apă să mă hidratez”.


Truc de frumusețe

,,Nu cred că am vreun anume truc de beauty. Încerc să mă odihnesc, să am grijă de tenul meu, să mă hidratez, să merg la masaje din când în când, să merg la sală. Lucruri normale”.

Produse de machiaj

,,Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara și glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare”.

Parfumuri

,,Folosesc foarte multe parfumuri, îmi plac și cele cu aromă masculină, dar și cele mai dulci, mai aromate”.

Machiaj pentru pleoape

,,Depinde de tipul de concerte sau de ținută. De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii”.

Machiaj de zi

,,Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc și folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuși să mă machiez puțin, aplic fond de ten, mascara, rar blush și balsam de buze sau gloss”.

Cel mai bun sfat de frumusețe

,,Mama mea este cea care m-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante”.

„Bad hair day“

,,Ah, pentru mine e simplu – părul prins în coc sau coadă”.

Dietă

,,Nu țin dietă, dar evit anumite produse din alimentație: dulciuri mănânc mai rar, mâncare fără grăsimi”.

Sport

,,Dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să fac sport. Am avut perioade în care mergeam la sală și de cinci ori pe săptămână, ceea ce era extraordinar, pentru că mă simțeam bine și arătam fit, ceea ce este foarte important pentru mine. Să am musculatura conturată. Alexandru face și el foarte mult sport, după cum știe toată lumea și, de multe ori, facem anumite exerciții pentru abdomen și brațe chiar și asa. Și el mă motivează foarte mult. În plus, de fiecare dată când am timp, merg la sală și repet cu dansatorii mei și coregraful meu pentru showurile pe care le avem”.

Sursa

alte Articole interesante