Beneficiile nebănuite ale acestui suc pentru frumusețe!

Te-ai gândit vreodată că sucul aceastei banale legume 

separator
te-ar putea ajuta să fii mai frumoasă? Uite care sunt beneficiile sale pentru piele şi păr şi de ce ar trebui să îl incluzi în rutina ta de beauty.

Deoarece este alcalin, detoxifiant, bogat în vitamine şi minerale, şi conţine chiar şi o serie de antioxidanţi, sucul de cartofi este ideal pentru piele. Mai exact, sucul de cartof crud poate preveni îmbătrânirea prematură a tenului, hidratează pielea uscată, curăţă tenul de impurităţi, acţionând ca un demachiant natural, tonifică pielea şi te ajută chiar să lupţi împotriva inesteticelor pungi de sub ochi.

DSCF8571

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de aceste beneficii este să storci unul sau mai mulţi cartofi şi să îţi tamponezi delicat tenul cu o dischetă demachiantă îmbibată în sucul proaspăt. Desigur că poţi folosi acest suc şi în diverse combinaţii, pentru tratamentele naturale pe care ţi le faci singură. De exemplu, pentru o loţiune tonică excelentă, poţi amesteca sucul de cartof cu puţin suc de lămâie, iar în felul acesta te vei bucura şi de parfumul delicat al lămâii.

Trebuie să ştii că poţi să mai foloseşti sucul de cartof crud şi pentru păr. După cum spuneam, conţine multe vitamine şi minerale – A, B, C, calciu, potasiu, fier – fiind excelent în tratamentele naturale pentru revitalizarea firului de păr. Oferă textură şi strălucire părului degradat şi te poate ajuta chiar şi în problemele legate de căderea părului.

Sursa

alte Articole interesante