Ce spune forma unghiilor despre tine!

Rotunde, ovale, ascuțite sau pătrate? Forma unghiilor spune multe lucruri despre caracterul și felul tău de a fi. Află ce ascunde forma manichiurii tale.

separator

Unghiile ascuțite

Femeile care le preferă sunt atente la aspectul lor fizic și vor să fie mereu în tendințe. De asemenea, își doresc să fie întotdeauna în centrul atenției.

Unghiile rotunde

Femeile care adoptă acest mod de a purta unghiile preferă să încerce lucruri noi. Sunt cele care spun mereu ceea ce gândesc și nu le pasă neapărat de ceea ce cred cei din jur, chiar dacă de multe ori sunt criticate.

Unghiile ovale

Acest tip de unghii este asemănător cu cele ascuțite, doar că vârful nu este chiar atât de subțiat. Femeile cu această formă a unghiilor pun mare preț pe calitate și evită tot ceea ce este vechi sau care a ieșit din tendințe.

Unghiile scurte

Femeile care consideră că este mai practic să poarte unghiile cât mai scurte sunt cele care fie sunt prea ocupate, fie nu pun mare preț pe aspectul fizic. Ele preferă să se îmbrace în haine cât mai lejere, cum sunt blugii și tricourile.

Unghiile pătrate

Doamnele care poartă acest tip de manichiură evită să experimenteze lucruri noi și sunt adeptele lucrurilor clasice. Probabil au acest tip de manichiură de multă vreme și li se pare că li se potrivește cel mai bine. De asemenea, și garderoba lor este una clasică.

sursa

alte Articole interesante