Cu ce înlocuim fondul de ten în sezonul cald

Fondul de ten este produsul cosmetic perfect atunci când vrem să unifornizăm nuanța tenului, obținând o piele fără imperfecțiuni. Însă, în sezonul cald, acesta încarcă prea mult fața. De aceea, ar fi bine să-l înlocuim cu alte produse.

separator

Cum-te-machiezi-de-Valentines-Day5


Îți prezentăm câteva alternative:

O cremă colorantă este varianta optimă pentru zilele cu temperaturi ridicate. Hidratează, uniformizează culoarea pielii şi acoperă imperfecţiunile, într-o oarecare măsură, dintr-un singur pas. Alege dintre cremele BB, CC şi cele dermatocosmetice care conţin pigment şi asigură o protecţie UV ridicată, de 30 sau 50. Aceste sunt ideale şi când mergi la plajă. Astfel, tenul are un aspect impecabil şi în acelaşi timp este protejat, scrie femeia.ro.

Pudra translucidă și cea bronzantă sunt alte variante ce pot fi aplicate peste crema de zi, ca aspectul pielii să fie proaspăt şi mat. Există variante ideale pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru cel gras.

Crema autobronzantă este varianta cea mai sănătoasă pentru a căpăta o culoare arămie fără să-ţi expui pielea la agresiunea solară. Bronzul îţi va asigura o culoare uniformă, senzuală şi care te va face să uiţi pentru o vreme de fondul de ten!

Nici fondul de ten lichid, hidratant nu trebuie scos din calcul. Chiar dacă pare prea uleios pentru temperaturile ridicate, poate fi uşor fixat cu un strat fin de pudră, ce absoarbe grăsimile şi asigură rezistenţă. În niciun caz nu trebuie să alegi o formulă rezistentă la transfer, chiar dacă ești sigură că nu se întinde inestetic. Aceasta este prea dură, acoperă porii şi riști infecţii şi iritaţii ale pielii.

alte Articole interesante