Cum își îngrijește Adriana Ochișanu podoaba capilară

Una dintre cele mai apreciate blondine ale showbizului autohton este gata să cucerească noi inimi. Și pentru că imaginea este un element cheie ce-i dă priză la public, Adriana Ochișanu își alege cu atenție produsele de îngrijire. Equilibra vine cu un complex foarte valoros de produse de îngrijire a părului pe bază de keratină vegetală cu proteine de grâu, argan, aloe care hrăneşte, hidratează şi restructurează firul de păr. Vezi ce tratament menține vitalitatea firului de păr vopsit și decolorat.

separator

Equilibra Aloe Sampon protecție culoare

Şampon pentru protejarea culorii părului Equilibra® conține complexul special PHYTOSINERGIA (din argan + aloe + keratina vegetală cu proteine ​​de grâu), care hrăneşte, hidratează şi restructurează firul de păr. Conceput pentru a spăla părul, protejând în același timp strălucirea culorii.

Equiliba  Aloe Sampon Restructurant  Forte

Principiile active ale acestui şampon acţionează asupra componentelor de bază ale structuriii firului de păr, de la rădăcină până la vârf. Şamponul regenerant reprezintă primul pas către a te bucura din nou de un păr curat, mătăsos şi sănătos. Cu o acţiune garantată, prin hidrolizatul de keratină şi cele cinci extracte naturale (brusture, urzici, aloe, argan, proteine de grâu și soie, cheratina), produsul revitalizează părul obosit şi combate căderea excesivă.

Equilibra  Balzam Restructurant pentru par degradat

Reface suprafaţa firului de păr deteriorat şi fragil. Ingredientele nutritive şi revitalizante pătrund în fir fără să-l încarce, iar pentru tine va fi din nou o plăcere să-ţi treci degetele prin păr.

Utilizată după fiecare spălare lasati  sa actioneze 2-3 minute dupa care clatiti cu apa din abundenta, balzamul îţi ajută părul să-şi recapete elasticitatea, vitalitatea, să devină uşor de pieptănat şi strălucitor.

Equilibra Aloe Conditioner hidratant pentru volum

Balsamul de hidratare a părului Equilibra® conține complexul special PHYTOSINERGIA care hrăneşte, hidratează şi restructurează firul de păr. Conceput pentru a oferi moliciune și pieptănare a parului uscat după fiecare spălare. Dens şi cremos, cu acțiune de formare a filmului, se înfăşoară în jurul firului de par îmbunătățindu-i elasticitatea. Folosit dupa şamponare, restabileşte volumul și strălucirea.

 

Equilibra Tricologica

O combinație de componente vegetale și proteine de soia – care stimulează creșterea foliculilor de păr. Ceaiul verde: îmbunătatește microcirculația, strugurii roșii – întăresc pereții vaselor de sânge. Proteinele de mătase învăluie părul cu un strat protector, extractul de bambus este o sursă naturală de minerale. Celuloză reface țesutul capilar, iar keratina din el întărește structura părului.

Equilibra Șampon pentru îngrijire cu efect de hidratare şi fortifiere

Hidratează şi hrăneşte părul în timpul spălării. Conţine extract de aloe, argan, keratină și vitamina B6, B12. Potrivit pentru părul uscat și deteriorat.

Equilibra Loțiune revitalizantă pentru păr

Acest produs acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Vitamine din grupa B – B5, B3, B6, B7 acţionează în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului. Extractul de struguri roșii și urzici stimulează creșteria părului, previne alopecia și protejază părul împotriva stresului endogen și exogen. Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.

Equilibra Biofoltil Forte supliment nutritiv pentru păr si unghii.

Complex fitosinergic naturist. Revitalizează structura părului deteriorat, tern, despicat, fragil si lipsit de vitalitate. Contribue la stoparea caderii părului și stimulează creșterea naturală a fierelor de păr. Redă vitalitate și asigură necesarul de nutrienți pentru păr și unghii sănătoase.

Equilibra Ser – tratament pentru păr

Îngrijeşte părul cu Aloe Vera, hidratează şi lasă părul uşor de pieptănat, fără a încărca. Redă luciu, restructurează și hrănește firul deteriorat uscat.

Equilibra Masca Reparatorie

Îmbogațită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca protejează culoarea părului vopsit și strălucirea acestuia și hrănește în profunzime. Complexul de keratină, panthenol, aloe și vitamina E, restructurează, rehidratează și hrănesc firul de păr.

Această produse se găsesc în rețeaua Farmaciei Familiei.

Partenerii noștri
alte Articole interesante