De la închisoare, pe podium. Povestea deținutului sexy

Viața lui bate filmul. După ce poza lui din timpul arestării a devenit virală în mediul online, zeci de designeri și l-au dorit pe catwalk.

separator

10500 - Défilé de mode Philipp Plein collection prêt-à-porter Automne Hiver 2017-2018 lors de la fashion week à New York

Jeremy Meeks, poreclit ”deținutul sexy”, a cunoscut un traseu interesant al vieții. Mulatrul atletic, cu ochii albaștri, și-a transformat radical viața după ce portretul propriei arestări a devenit viral, captivând inimile femeilor.

Bărbatul de 33 ani a luat cu asalt catwalk-urile celor mai mari case de modă americane. Acesta a debutat în lumea modellingului la Săptămâna Modei New-Yorkeze, defilând pentru designerul Philpp Plein. Jeremy a primit multe aprecieri din partea celebrităților, fiind admirat de Madonna, Kylie Jenner și surorile Hilton, scrie unica.ro.

grdr

Bărbatul a fost închis în 2014, pentru posesie ilegală de armă și muniție, iar fotografia din închisoare l-a transformat într-un star pe rețelele de socializare. Odată ce a devenit faimos, Jeremy Meeks a semnat un contract cu o agenție de modele. Din păcate pentru admiratoarele sale, modelul este căsătorit și are doi copii.

dxfesre

alte Articole interesante