Descopera seturi promoționale de la Alkmene Bio!!!

Brandul german de cosmetice bio Alkmene vune cu o ofertă specială în aceasta lună – Seturi 1+1 !!! Set Alkmene Gel de curățare cu ulei de arbore de ceai+Alkmene loțiune tonică CADOU

separator


Pentru îngrijirea tenului mixt/gras Alkmene prezintă produse cometice cu Ulei de Arbore de ceai. Delicate și pline de proprietăți benefice, acestea îmbunătățesc textura pielii și îndepărtează impuritățile, sting inflamații extistente și previn apariția lor.

Alkmene Gel de curățare cu ulei din arbore de ceai 150ml
Curăță cu o blândețe extremă pielea feței fără a o irita. Formula cu ulei de arbore de ceai previne iritarea, oferind acțiuni preventive, precum și stinge inflamatiile existente. Potrivit pentru demachierea, nu usucă pielea. Îmbunătățește aspectul pielii.

Mod de utilizare:  Pe fața umedă aplicați o cantitate mică de produs și masați ușor după care clătiți din abundeță cu apă.

Alkmene Loțiune tonică cu ulei din arbore de ceai NEW 150ml CADOU
Curăță și purifică pielea feței cu o blîndețe extremă. Ulei de arbore de ceai are efect antibacterian, reduce inflamația și previne formarea de acnee și comedoanelor. Tonic are un efect astringent datorită exractului de hamamelis, îmbunătățește semnificativ starea și aspectul pielii. Nu contine alcool, nu usuca pielea. Fără parabeni, silicon, uleiuri minerle.Vegan.

Mod de utilizare: se aplică dimineața și seara. Pe discul demachiant aplicați o cantitate mică de produs și ștergeți fața prin mișcări ușoare.

Set Alkmene Cremă pentru picioare cu ulei de arbore de ceai+Alkmene Gel de dus  CADOU 

Alkmene Crema pentru picioare cu ulei din arbore de ceai 100ml

Proprietăți: Datorită combinației de ulei de arbore de ceai și unt de shea această crema are efect  dezodorizant și  nutritiv. Unt de shea ajuta la vindecarea crăpăturilor,emoliează și hidratează pielea.Ulei de arbore de ceai cu acțunea antibacterială și antifungică previne mirosul neplăcut și transpirația picioarelor. Cu efect revigorant și dezodorizant.
Mod de utilizare: Aplicați dimineața și seara pe pielea picioarelor în prealabil curățată.

Alkmene gel de dus cu ulei de arbore de ceai 200ml CADOU
Gelul de duș curăță ușor și delicat, stimulează circulația sângelui intr-un mod plăcut.Proprietățile antiseptice ale uleiului de arbore de ceai asigură protecție pe termen lung impotriva bacteriilor.Cu efect revigorant și dezodorizant.
Mod de utilizare: Aplicați gelul pe pielea umedă. Masați pentru a produce spumă, apoi clătiți bine.

Seturi promotionale le găsești în Farmacia Familiei*!!!
* în lmita stocului disponibil

alte Articole interesante