Ea suferă de boala Frumoasa Adormită! Doarme 20 de ore pe zi !

Beth Goodier trăiește un coșmar zi de zi. Nu poate să aibă un iubit sau o slujbă pentru că, exact ca în basmul Frumoasei Adormite, pe neașteptate cade într-un somn profund!

separator
Untitled

Goodier, 20 de ani, ajunge să doarmă și 20 de ore pe zi, ceea ce nu îi lasă timp decât să-și vadă puțin părinții și să mănânce. Mai straniu, în momentul în care se trezește, ea uită tot, revenind la o mentalitate infantilă. Nu mănâncă decât fast-food și are nevoie de îngrijirea permanentă a mamei.

„Nu ne mai facem planuri cu ea. Facem totul acum, aici, cât timp este trează și bine, pentru că s-ar putea să nu mai avem ocazia”, spun părinții.

În Marea Britanie, țara unde Beth s-a născut, se cunosc doar 40 de astfel de cazuri, oameni care suferă de KLS (sindromul Kleine-Levin) cunoscut și ca boala Frumoasei Adormite.

Beth a avut primele simptome la 16 ani, când stresul alegerii unei facultăți și schimbările hormonale i-au dat peste cap organismul. Deși nu știu ce provoacă această boală, medicii cred că poate dura și 15 ani!

#t=110

Sursa 

alte Articole interesante