Forma nasului îți dezvăluie personalitatea: Află ce calități și defecte ai!

Trăsăturile fizice ale unei persoane ne ajută să aflăm mai multe lucruri despre personalitatea sa, iar forma nasului poate fi un prim bun reper.

separator

Așadar, iată care sunt cele mai întâlnite forme de nas și ce spun acestea despre personalitatea unei persoane:

357940-53b6fe78-c34e-11e3-b397-01c2dd417b4d

Tipul de nas roman

Acest tip de nas are o mică proeminență, iar vârful este îndreptat in jos. Persoanele care au această formă de nas sunt foarte încăpățânate și ambițioase, au o obsesie a controlului și foarte rar ascultă sfaturile venite din partea altora. Își organizează foarte bine timpul, nu se grăbesc să ia decizii și se pricep la negocieri. Persoane celebre cu acest tip de nas: Tom Cruise și Cher.

Angelina_Jolie_Global_Summit_2014

Tipul de nas grec

Acest tip de nas este foarte rar întâlnit, este lung, drept și foarte finuț. Persoanele care au această formă de nas sunt foarte muncitoare, serioase și realizează foarte multe lucruri în viață. Persoane celebre cu acest tip de nas: Angelina Jolie și Sean Penn.

Paris Hilton's Birthday Party

Tipul de nas acvilin

Acest nas este ușor curbat, iar vârful este orientat în jos. Persoanele care au această formă de nas sunt neconvenționale, îndrăznețe, curajoase și vor mereu să fie în centrul atenției. Succesul face parte din viața lor și, de obicei, se fac foarte ușor remarcate. Persoane celebre cu acest tip de nas: Paris Hilton și John Lennon.

descărcare (1)

Tipul de nas cu vârful ridicat

Acest tip de nas este considerat cel mai atractiv, este scurt, are vârful ridicat și este foarte finuț. Persoanele care au această forma de nas sunt grațioase, blânde, generoase și empatizează foarte ușor cu cei din jur. Persoane celebre cu acest tip de nas: Kate Middleton și Nicole Kidman.

Meryl Streep

Tipul de nas drept

Acest tip de nas este foarte ușor de identificat din profil. Persoanele care au această formă de nas sunt inteligente, nu acționeaza niciodată fără să fie bine informate înainte, sunt foarte plăcute în orice mediu, iar subtilitatea lor este greu de egalat. Persoane celebre cu acest tip de nas: Prințul William și Meryl Strep.

descărcare (2)

Tipul de nas borcanat

Acest tip de nas este foarte lat, dar nu este respingător. Persoanele care au această formă de nas sunt foarte senzuale, atrăgătoare, extravagante și își fac foarte ușor prieteni de-a lungul vieții. Deși nu se pricep la afaceri, cheltuie foarte mulți bani și sunt atrase de lucruri scumpe. Persoane celebre cu acest tip de nas: Elton John și Emma Bunton.

Sursa 

alte Articole interesante