Let`s beauty: super ofertă de la C.I.E. Moldexpo!

Se apropie cea mai frumoasă și cea mai așteptată expoziție – Beauty-2017! În perioada 2 – 5 martie, peste 100 de companii din Moldova, Ucraina, România, Liban, Turcia, Spania, Italia vor prezenta cele mai recente soluții în domeniul cosmetologiei, make-upului, modelării unghiilor, a echipamentelor profesionale pentru frizerii, saloane de frumusețe, etc.

separator

feres

În toate cele patru zile de expoziție se vor desfășura campionate, concursuri, ateliere, seminare pentru profesioniștii din industrie. Meșterii de cel mai înalt nivel își vor demonstra măestria.

Pentru prima oară, C.I.E. Moldexpo vă oferă o oportunitate unică – de a vizita Beauty-2017 GRATUIT.

Înregistrându-vă on-line (beauty.moldexpo.md), veți primi un BILET nominal GRATUIT. Posesorul unui astfel de bilet va avea ACCES LIBER la expoziție în perioada 2-5 martie.

De asemenea, la expoziție veți primi CADOURI GARANTATE ȘI REDUCERI SPECIALE de la fiecare participant la Beauty-2017! INVITAȚIA PERSONALĂ la Beauty-2017 va fi un cadou excelent pentru sărbătorile de primăvară!


Pentru a economisi timp și bani, comandați Beauty Taxi 14007 și obțineți O REDUCERE de 10% pentru o călătorie la C.I.E. Moldexpo. Dar asta nu e tot, v-am mai pregătit o surpriză – comandând Beauty Taxi 14007, veți obține UN BILET DE INTRARE la BEAUTY-2017 cu o reducere de 50%!

Grăbiți-vă să aflați cele mai noi tendințe din lumea frumuseții cu Beauty Taxi 14007!

alte Articole interesante