Machiajul în funcție de zodie – Berbec și Taur

Femeia din zodia Berbec face parte din categoria “sportivelor” din zodiac. Nu îi place să stea degeaba iar dacă nu are nimic de făcut, caută până găseşte, indiferent ce ar fi. Femeile din zodia Taur nu sunt nici pe departe atât de firave şi sensibile cu par. Sunt firi extrem de romantice, dar totodată tupeiste şi deloc slabe că şi caracter, cum ar crede cei din jur la prima vedere.

separator

8481

MACHIAJUL FEMEII DIN ZODIA BERBEC

Femeia din zodia Berbec face parte din categoria “sportivelor” din zodiac. Nu îi place să stea degeaba iar dacă nu are nimic de făcut, caută până găseşte, indiferent ce ar fi. Sub semnul focului, îi place să fie mereu în centrul atenţiei dar, totuşi, nu îi place să piardă prea mult timp în faţă oglinzii. Aşa că machiajul trebuie să fie cât mai uşor de realizat şi de impact.

Pe timp de zi, un machiaj în culori precum crem, nude sau pastel poate fi cea mai bună alegere.
Începe cu un fond de ten cu o textura cât mai light, care să nu ofere impresia de “faţă de porţelan”, sau o crema tip BB, suficient cât să acopere imperfecţiunile. Ochii pot fi scoşi în evidenţă prin culorile crem, bej sau roz şi un strat de mascara cu efect de alungire.

Machiajul de seară poate fi puţin mai elaborat. Privirea va fi accentuată cu un contur negru foarte subţire şi mascara ce oferă volum, iar buzele cu un ruj roşu sau roz. Fondul de ten şi fardul de pleoape pot fi alese după aceleaşi criterii ca la machiajul de zi, iar puţină pudra translucidă va ajută la menţinerea machiajului un timp mai îndelungat.

Citește continuarea pe perfectimperfecte.ro

alte Articole interesante