Modele de manichiură pentru această toamnă: ce nuanțe de ojă se poartă

Trendurile indică o preferință pentru naturalețe în noul sezon rece, dar nici iubitoarele de nail art extravagant nu sunt lăsate deoparte și au de unde alege.

separator

Manichiura french clasică este înlocuită de nuanțele de burdundy în această toamnă.

Baza în tonuri nude rămâne însă preferața tendințelor. De asemenea, sunt la modă nuanțele de roz pal mat, pe unghii cu forma ușor ascuțită. Sunt la modă și modele de unghii în secțiuni, adică împărțite pe două nuanțe. Se poartă în special culoarea prunei și griul deschis.


Sclipiciul nu trebuie să lipsească de pe unghii în toamna 2017!

Sunt în tendințe nuanțele de șampanie pe modele de unghii rotunjite, scurte, dar și rose gold sau argintiu. Oscar de la Rentapune în evidență naturalețea cu ajutorul nuanțelor pastelate, de roz sidefat, asemănătoare scoicilor. Pe de altă parte, designerul Tadashi Shoji demonstrează că nuanțele metalice de cupru sau bronz revin în tendințe, la fel și „atingerile” de sclipici abia sesizabile.

Negrul mat se numără printre trendurile în materie de modele de unghii în toamna 2017. Monsea scos negrul din anonimat asociindu-l cu linii metalice argintii pe 1-2 unghii.

O altă tendință care va lua amploare în toamnă: unghiile naturale în tandem cu cele futuriste.

Zadig & Voltaire, de exemplu, a preferat să picteze doar două unghii în albastru, iar alte două au avut la bază… bandă izolatoare neagră, celelalte șase unghii fiind păstrate naturale. Delpozo, în schimb, a lăsat toate unghiile naturale, dar a aplicat pe fiecare o dungă argintie.

Se poartă și modelele geometrice.

House of Holland a „pictat” pe unghii o tablă de șah în alb și negru, care arată foarte tineresc.
Emilio Pucci se încadrează în acest curent fresh cu manichiura în culori tari, printre care și greenery, culoarea anului 2017, într-o combinație inedită, un print de zebră original.

Sursa

alte Articole interesante