O femeie de 75 de ani a descoperit elixirul tinereţii

La prima vedere este foarte greu de crezut, dar da, Annette Larkins are fabuloasa vârstă de 75 de ani. Locuieşte în Miami şi este des invitată în diferite emisiuni şi show-uri TV pentru a vorbi despre dieta sa secretă, dar şi să împărtăşească sfaturi din propria experienţă celor care vor să trăiască sănătos.

separator
annette
Are o atitudine pozitivă, străluceşte, iar pielea şi corpul său arată ca cel al unei femei de 30-40 de ani. Deseori este întrebată care este secretul şi cum a descoperit elixirul tinereţii, însă tot ce face este să ţină o dietă raw şi să consume legume şi fructe din propria grădină.


Într-un interviu, întrebată ce mănâncă într-o zi obişnuită, dimineaţa, la prânz şi seara, Annette a vorbit foarte deschis despre acest aspect. Mesele sale variază de la o zi la alta, nu ţine un regim strict însă este foarte atentă la ceea ce consumă. De asemenea, cantitatea de mâncare consumată variază în funcţie de nevoile organismului.

annette5

“Mănânc una, două sau trei mese pe zi, iar ceasul nu-mi dictează ora la care ar trebui să mănânc. Exceptând faptul că evit să mănânc noaptea târziu. De obicei, îmi încep ziua cu un suc natural, fie el din legume verzi, fie în funcţie de pofta pe care o am. Mai apoi, consum o salată, iar pentru cină optez tot pentru salată, doar că mai adaug plante extra: spanac sau kale, de exemplu. De altfel, aceasta conţine nuci, avocado, orez sălbatic şi legume.”, a spus Annette într-un interviu.

Pe lângă alimentaţia sănătoasă pe care o are, femeia în vârstă de 75 de ani ţine cont şi de exerciţiile fizice.

annette4

“Chiar dacă fac aceleaşi exerciţii în fiecare zi, aleg să le fac în altă ordine. De exemplu, urc şi cobor scările din casă, care sunt în formă de spiral, până acumulez 100 de etaje (o urcare şi o coborâre, echivalentul unui etaj). Fie le fac consecutive, fie cu pauze de-a lungul zilei. Mai merg 8 kilometri pe bandă (de multe ori, pentru a sparge monotonia, merg pe bandă înainte de a începe exerciţiul cu scările), iar între aceste activităţi aleg să dansez sau să grădinăresc. Într-o zi obişnuită, activitatea mea este înregistrată în medie la 15.000-16.000 de paşi.”, a adăugat Annette.

În urmă cu câţiva ani, a decis că trebuie să controleze calitatea măncării pe care o consumă, aşa că şi-a făcut propria grădină din care se hrăneşte atât cu fructe, cât şi cu legume şi condimente.

Sursa

alte Articole interesante