Revista NUNTA by AURA prezintă: Frumusețea între mit și adevăr

Într-o lume în care marketing-ul global a ajuns la cote maxime și ne vinde absolut orice, procedurile și metodele de frumusețe eficiente au de suferit și ele din cauza asta, dat fiind faptul că lumea concurențială inventează tot felul de mituri pentru a scădea valoarea lor. Astfel că, am hotărât să dezmințim 4 cele mai populare mituri din domeniul frumuseții cu Daria Goroșenco, director Estetic Studio.

separator

_INA4583 (Copy)

Sugaringul este dureros și firele cresc în piele

Dat fiind faptul că sunt primul distribuitor de sugaring din țară, la capitolul ăsta aș putea vorbi foarte mult. Sugaringul este una din cele mai inofensive și puțin dureroase metode de epilare. Plus la toate, tehnica de epilare  cu zahăr se realizează prin extragerea firelor în direcția în care cresc acestea, astfel are loc un proces fiziologic firesc, spre deosebire de ceară, unde firele se extrag contra direcției de creștere favorizând această consecință (acest mit).

Botoxul oferă un aspect nenatural și, de asemenea, multă lume crede că se injectează în buze.

Botoxul reprezintă o procedură antirid, care diminuiază până și cele mai mici apariții ale acestora. Totodată, acesta se administrează în doze mici, relaxând musculatura, astfel mușchii rămânând neafectați. De asemenea, e bine să știți că puteți utilize botoxul nu doar după 50 de ani (cum se mai spune prin popor), dar de la o vârstă mai tânără pentru a preveni apariția ridurilor. Țin să menționez că datorită acestei proceduri, starea de migrenă devine mai puțin agresivă.


NB: Iar la mitul referitor la injectarea buzelor cu botox, trebuie să știți că pentru buze se administrează acidul hialuronic.

 Acidul hialuronic sporește îmbătrânirea pielii și prezența buzelor inestetice (boticul de rață)

Un mit foarte des auzit, însă total neadevărat. Acidul hialuronic este un hidratant puternic și astfel conferă o luminozitate pielii. Tot mai multe produse cosmetic conțin aceasta substanță datorită efectelor sale miraculoase pentru revitalizarea pielii.

Iar, dacă e să mă refer la a doua parte și anume la buzele inestetice, pot să spun că o procedură efectuată de un specialist calificat, care știe dozele necesare (acestea fiind foarte mici) nu va permite un effect dezastruos ori injectarea cu acid hialuronic vine în ajutorul soluționării problemelor estetice precum asimetria buzelor și a.ș.m.d.

Procedurile de remodelare reprezintă un marketing doar pentru a se face vânzări

Acest mit cred că a fost inventat de oamenii leneși, dar și care au mers doar la o procedură și nu în locul potrivit. Ori pentru a obține un efect îmbucurător e nevoie ca acestea să fie făcute regulat. Totodată, procedurile de remodelare nu pot face minuni, dacă nu sunt combinate cu o alimentație sănătoasă și cu practicarea sportului. De asemenea, acestea ajută la calmarea sistemului nervos ce ar însemna că reprezintă un catalizator  în procesul de slăbire. Ori toate problemele vin de la un sistem nervos defect, iar aceste proceduri vă relaxează și vă conferă o stare de bine care vine la pachet cu eliminarea centimetrilor nedoriți.

Contact:
Tel: 068 55 66 00
FB: Estetic Studio
www.dariagorosenco.com

alte Articole interesante