Scapă pentru totdeauna de părul nedorit cu 50% reducere! Rezultate garantate după prima ședință

Epilare definitivă fără durere și cu rezultat vizibil chiar de la prima ședință? Da, există! În perioada 28 noiembrie -31 decembrie, ai parte de 50% REDUCERE la prima ședință, iar zona o alegi tu! Vino la BIO BEAUTY și convinge-te!

separator

14947497_1000609383418726_7013110193380221292_n

Pentru a scăpa de părul nedorit ai nevoie de o ședință de epilare definitivă de 10-15 minute, o dată la 3 săptămâni și este absolut NEDUREROS (Salonul de frumusețe BIO BEAUTY are cea mai nouă tehnologie în materie de epilare definitivă).

E-light este cea mai avansată și nouă tehnică pe plan internațional de epilare definitivă și rejuvenare facială.
E-light combină într-un mod senzațional IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecvența bipolară, obținându-se rezultate spectaculoase într-un timp mult mai scurt, datorită puterii de penetrare mult mai profunde.

Tratamentul de epilare definitivă cu noua tehnologie E-light, la aparatul de epilare definitivă și rejuvenare facială BeautyX este singurul tratament de epilare cu IPL, care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă și, de asemenea, pe toate tipurile de fir de păr, de la cel mai gros până la cel mai subțire, datorită faptului ca E-light a adăugat la procesul de epilare definitivă cu IPL și radiofrecvența bipolară, ceea ce face posibilă penetrarea în profunzime.

La Salonul de Frumusețe Bio Beauty, în urma primei ședințe de epilare definitivă cu IPL și radiofrecvența bipolară la BeautyX, părul începe să cadă, proces ce durează 1-2 săptămâni, fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de păr. În timp, după câteva ședințe, încep să crească fire de păr mai fine și mai deschise la culoare.

Partenerii noștri
alte Articole interesante