Secretele de frumusețe ale vedetelor de la Hollywood

Starurile de la Hollywood mereu arată spectaculos. Cu siguranță, vrei să afli și tu cum se mențin acestea în formă. Vezi în informațiile de mai jos care sunt tabieturile de îngrijire ale Jessicăi Alba, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Sandra Bullock .

separator

Mariah Carey, buze naturale cu extract de mentă

download
Nu se poate spune că Mariah Carey este o mare frumuseţe, dar cu siguranţă, artista are un zâmbet frumos. Buzele sale sunt naturale, iar Mariah le pune în valoare cu extract de mentă. Starul foloseşte un luciu de buze cu extract de mentă care are rolul de a stimula circulaţia sanguină şi de a accentua culoarea buzelor.

Jessica Alba, dependentă de anticearcăn

jessica-alba
Cine spunea că vedetele n-au probleme? Iată că Jessica Alba are probleme cu cercănele, aşa că nu-i lipeseşte niciodată din poşetă anticearcănul. În plus, în sezonul estival, Jessica Alba alege rujurile în nuanţe de roz şi un masacara care îi pune în evidenţă ochii. Ritualul său de frumuseţe este unul simplu. Crema şi multă apă. „Mama mi-a spus mereu să mă spăl pe faţă în fiecare seară, să aplic o cremă cu protectţie soalară în timpul zilei şi să beau cât mai multă apă. E simplu şi îmi place să cred că la mine funcţionează”, a spus actriţa pentru StyleList.com.


Jennifer Lopez, mere pentru detoxifiere

Featured-Image-2
J. Lo a fost desemnată de multe ori vedeta cu cel mai sexy posterior şi a fost deseori admirată pentru picioarele bine lucrate. Mai nou, picioarele i-au adus o avere artistei care a semnat un contract de imagine pentru un brand binecunoscut în toată lumea. Dacă după naşterea gemenilor săi, artistei i s-ar fi reproşat că are celulită, iată că J.Lo s-a pus pe sport şi acum arată foarte bine. Ea a revenit de curând pe piaţa muzicală cu un nou hit, dar şi cu ceva contracte de imgine. Şi de ce n-ar fi aşa? J Lo întruneşte toate calităţile unei femei de succes. În privinţa alimentaţiei, Jennifer Lopez spune că o zi pe săptămână mănâncă numai mere, care ajută la detoxifiera organismului. În plus actriţa de origine latină spune că somnul este foarte important şi nu ratează niciodată cele 8 ore de somn pe noapte.

Kim Kardashian, multă apă pentru un ten de invidiat

Kim-Kardashian-cu-picioarele-umflate-sugrumate-in-sandale-poze
Kim Kardashian acordă o mare atenţie hidratării pielii. Ea recomandă tuturor femeilor să consume multă apă plată şi crede că hidratarea este cea mai importantă. În plus, domnişoara Kardashian mizează şi pe exfoliere, o cremă cu factor de protecţie ridicat, iar atunci când vine vorba de machiaj, ea aplică întotdeauna un fard iluminator.

Sandra Bullock: „Crema de fund te scapă de riduri”

sandra-bullock
Este talentată din cap până-n picioare şi a primit chiar premiul Oscar la categoria „Cea mai bună actriţă în rol principal”. Sandra Bullock a devenit acum şi cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, potrivit revistei Forbes. În prinvinţa frumuseţii însă, actriţa în vârstă de 43 de ani a făcut o declaraţie care unora li s-a părut ciudată. „Crema de fund te scapă de riduri”. Explicaţia a venit imediat. O cremă pentru hemoroizi contractează vasele de sânge de sub ochi şi întinde pielea. Un alt sfat dat de vedetă este folosirea laptelui de corp în loc de balsam de păr. Ciudate combinaţii, dar efectele sunt vizibile. Dovada? Sandra Bullock.

Sursa

alte Articole interesante