Secretul actriţei Aishwarya Rai pentru un ten perfect

Aishwaria Rai după ce a câștigat titlul de Miss World în anul 1994, deseori  a fost citată de către mass-media ca cea mai frumoasă femeie din lume. Pentru a-și menține pielea mereu fină, binînțeles, că vedeta respectă cu strictețe  un ritual de frumusețe, dar și un regim alimentar rațional.

separator
aishwarya-rai-67th-annual-cannes-film-festival-two-days-one-night-premiere-9-asa_118276_large
Stă departe de alimentele prăjite,fast-food,produse cu grăsime,alcool şi fumat. În schimb,mănâncă multe fructe şi legume,prin care oferă corpului vitamine,minerale şi antioxidanţi. În plus,preferă mâncarea gătită în casă şi bea foarte multă apă pentru a menţine pielea hidratată şi radiantă.

08600b9866f095f365334567d7c2b1c4
Rutina de îngrijire a pielii pe care o are actriţa este bazată,în principal, pe remedii naturale care pot fi preparate acasă, în schimbul cremelor sau măştilor din comerţ. Sunt mult mai eficiente şi oferă rezultate uimitoare


Actriţa foloseşte ca exfoliant o mască pe bază de făină de năut,lapte şi şofran. De asemenea,foloseşte iaurt pentru a hidrata pielea şi aplică, săptămânal, o mască pe bază de castravete pentru pielea de sub ochi.

Sursa

alte Articole interesante