Suferă de strabism sau vitiligo. Modelele care au spart tiparele!

Aceste modele schimbă ideea modernă de frumusețe. Nu sunt ca toate celelalte, dar se bucură de succes în lumea modei datorită unicității de care dau dovadă.

separator

Chantel Brown-Young

Modelul canadian suferă de tulburări de pigmentare a pielii de la trei ani. Ea a reușit să transforme dezavantajul într-un atu și a devenit model.

1

Victoria Modesta

Modelul de origine letonă a suferit 15 operații la piciorul rănit la naștere, însă toate au fost ineficiente. Într-un final, piciorul ei a fost amputat. Însă, asta nu i-a scăzut încrederea în sine, ci dimpotrivă, exemplul ei a inspirat o mulțime de femei care au aceeași problemă.

Erica Irwin

Modelul în vârstă de 35 de ani are 2,5 m în înălțime, fiind considerată una dintre cele mai înalte femei din lume.

3

Masha Telina

Modelul ucrainean are ochii surprinzător de mari. Masha este numită „minunatul elf”.

Carmen Dell’Orefice

Are 84 de ani și apare în cele mai faimoase reviste din lume, defilează pe podium și este imaginea multor campanii publicitare.

5

Jamie Brewer

Este primul model din lume cu sindromul Down, iar de la o vreme și actriță.

6

Denise Bidault

La 28 de ani, Denise este considerată una dintre cele mai populare modele XXL. Aceasta este mândră că a devenit un exemplu pentru toate femeile care cântăresc mai mult de 55 de kilograme.

Casey Legler

Modelul francez este primul care a semnat un contract cu o agenție pentru bărbați, chiar dacă este femeie. Înălțimea ei- 1.88 metri, părul scurt și pomeții ascuțiți o fac pe Casey să semene cu un bărbat.

8

Moffi

Ea este numită noua Kate Moss. Moffi a devenit faimoasă datorită strabismului.

9

Diandra Forrest

Diandra  este un model  afro-american albinos cu ochii verzi. Albinismul printre oamenii de culoare este foarte rar întâlnit.

alte Articole interesante