Trei măşti pentru un păr mai sănătos și mai puternic!

Ca și pielea, părul tău are nevoie de o atenție deosebită în sezonul estival. Pentru a-l păstra sănătos și plin de viață, nu ezita să-ți faci săptămânal câte o mască în funcție de problema pe care o ai.

separator

Pentru părul gras

Pentru a face această măscă ai nevoie de: cinci linguriţe de iaurt, o linguriţă de praf de copt şi o linguriţă de suc proaspăt de lămâie. Amestecă toate ingredientele, după care aplică soluţia pe întreaga suprafaţă a părului, concetrându-te cu precădere asupra rădăcinilor. Las-o să-şi facă efectul timp de 40 de minute, după care spală doar cu apă. Repetă procedura săptămânal.

Împotriva căderii păruluimasca-de-par

Amestecă într-un bol două linguri de ulei de măsline, un gălbenuş de ou şi câteva picături de lămâie. Aplică masca obţinută pe părul curat şi acoperă-l cu o pungă din plastic. Lasă tratamentul să acţioneze timp de 45 de minute, apoi spală părul cu apă călduţă şi şampon.

Pentru părul subţire şi deteriorat

Ai nevoie de balsam de păr, două linguri de smântână, 1/2 lingură de ulei de germeni de grâu şi o lingură de suc de lămâie. Omogenizează şi întinde pe părul umed după spălare. Acoperă cu o cască de baie şi lasă tratamentul să acţioneze timp de 15 minute. Clătește părul cu apă călduță. Aplică această mască o dată pe săptămână.

alte Articole interesante