Trucuri de machiaj pentru femeile cu ochii albaștri

Ochii albaştri sunt considerați cei mai finuți, de aceea este indicat să îi evidenţiaţi cu grijă atunci când vă machiați. Pentru un efect spectaculos și luminos, trebuie să respectați câteva reguli.

separator
kienthuc-kho155-mieng3


Folosiți un fard cu accente bronzante.Tonurile de maro, auriu, cupru sau oranj sunt ideale pentru machiajul ochilor albaştri, atât pe timpul verii, cât şi în sezonul rece. Cu ajutorul acestor nuanţe vei reuşi să aduci un contrast cald, iar pentru un aer dramatic, aplică puţin fard închis în colţul extern al ochiului.

Evitați eyelinerul negru. Uneori această alegere poate fi dramatică pentru ochii deschişi la culoare. Optează cu încredere pentru un eyeliner gri închis sau albastru navy. Ambele nuanţe vor încadra perfect tonurile de albastru ale ochilor tăi.

Nu uitați de mascara. În special atunci când optezi pentru un machiaj natural, nu uita de mascara. Dacă ochii tăi sunt albaştri, chiar este păcat să nu îi scoţi în evidenţă.

Întotdeauna optați pentru un ruj roşu. Avantajul femeilor cu ochii albaşti este că orice nuanţă de ruj roşu formează un contrast uimitor şi, cum bine ştim, rujul roşu este alegerea ideală pentru orice ocazie, fie că este vorba de o întâlnire, un interviu sau o şedinţă foto profesională.

Sursa

alte Articole interesante