Masca miraculoasă cu ulei de măsline care te scapă de acnee! Iată cum se prepară

Problemele de piele întotdeauna provoacă complexe și o stare de neliniște, dar nu trebuie să vă panicați prea tare, deoarece există remedii naturale ce vă pot ajuta enorm. O modalitate simplă și eficientă de a trata acneea este chiar uleiul de măsline. În informațiile de mai jos aflați cum îl puteți utiliza.

separator
646x404 (3)
Mod de preparare: 3 linguri de ulei de măsline se amestecă cu 4 linguri de sare, până când se formează o pastă omogenă.


Amestecul se aplică pe fața curată, masând pielea cu mișcări circulare. Pasta se lasă să acționeze timp de 2-3 minute, după care se îndepărtează cu apă călduță.

Pentru efecte vizibile, amestecul se folosește în fiecare zi, timp de o săptămână, iar pentru menținerea efectelor benefice, tratamentul se folosește în continuare pe o perioadă lungă de timp (masca se aplică pe față de 2-3 ori pe săptămână).

Mod de acționare: Sarea exfoliază pielea moartă și curăță porii, în timp ce uleiul de măsline hidratează tenul în profunzime.

Trebuie să știți că uleiul de măsline poate fi folosit și în locul balsamului de păr. Acesta se încălzește puțin, se aplică pe păr, după care se înfășoară cu o folie din plastic și se lasă să acționeze timp de 45 de minute. La final, părul se spală bine cu șampon și se clătește cu apă din abudență.

alte Articole interesante